Diego
Bevásárlólista
 

Hogyan lesz tökéletes a lépcsőburkolat?

Laminált padlóval szeretné burkolni lépcsőjét, de nem tudja, mivel oldható meg szépen az élek lezárása? Megmutatjuk a tökéletes megoldást!


A lépcsőt számos anyaggal burkolhatjuk, azonban az egyik legszebb megoldás, ha a szoba, illetve a folyosó padlójával azonos burkolatot kap, hiszen így megvan a folytonosság érzése. Az azonos színű és anyagú burkolat „vezeti a szemet”, egységessé teszi a teret, és nagyon jó alapot teremt szinte bármilyen stílusú berendezéshez.

A burkolásnál az élek lezárása jelenti a legnagyobb kihívást, hogy szép, esztétikus, és nem utolsósorban balesetmentes legyen. Újdonságunk, a ProStair lépcsőlezáró profil ideális megoldást nyújt az élek lezárására. Nyolc színben kapható, így kiválaszthatja a laminált padló színéhez legjobban illő árnyalatot. Hossza 1,35 méter, így bármely szélességű lépcsőfokhoz megfelelő, a kívánt méretre vágható, igazítható.

 

shutterstock_250138798.jpg
Ha felkeltette érdeklődését a lépcsőprofil, javasoljuk, hogy tekintse meg áruházainkban!

Mentés

Mentés

Pin It
Oldal ajánlása e-mailben
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.