Diego
Bevásárlólista
 

Így használja fel a megmaradt padlószőnyeget!

Padlószőnyeget vásárolt a hálószobába, és megmaradt egy szélesebb csík belőle? Szegesse be színes szegőszalagjainkkal, és használja fel a gardróbban, vagy a folyosón!

Mivel a padlószőnyeget a tekercs teljes szélességében tudja megvásárolni, előfordulhat, hogy a szoba méretéből adódóan leesik egy szélesebb darab belőle. Ezt kreatívan felhasználhatja, hiszen beszegve kiválóan szolgálhat a gardróbban, vagy a folyosón, hogy puha felület legyen a talpa alatt ezeken a felületeken is.

A szegőszalagok gyönyörű színekben pompáznak, finom, puha fonalból készülnek, rendkívül tartósak és dekoratívak! Színben illeszkedhetnek a választott szőnyeg tónusához, de azzal is játszhatunk, hogy kifejezetten eltérő színt választunk, kiemelve így a szőnyeg szélét. Választhatunk például a fekete padlószőnyeghez piros szalagot, a fehérhez feketét, de a szőnyeg mintázatának egyik színéhez is igazíthatjuk a szegőszalag árnyalatát.

 

shutterstock_117330715.jpg

 

shutterstock_141620953.jpg


A Diego kollekciójában a Quickstep szegőszalag több mint 100-féle gyönyörű színben elérhető, így nem garantáljuk, hogy a választás könnyű lesz, azonban abban biztos lehet, hogy remek megoldás mellett dönt! Tekintse meg a szegőszalagokat személyesen is a Diego áruházakban!

Mentés

Mentés

Mentés

Pin It
Oldal ajánlása e-mailben
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.