Diego
Bevásárlólista
 

A praktikus készfüggönyök

A készfüggönyök rendkívül praktikusak, használatukkal könnyen és gyorsan felfrissíthetjük, megváltoztathatjuk otthonunk, vagy éppen egy-egy szoba hangulatát. Nincs szükség méricskélésre, varrásra, rögtön hazavihetjük és feltehetjük kedvencünket. A készfüggönyök fényáteresztő és sötétítő verzióban is kaphatóak, azonban a felfüggesztés módja alapján is többféle típust különböztethetünk meg, van például füles, illetve ringlis verzió, valamint a spagetti függönyök is kedveltek.

Füles készfüggönyök

A füles készfüggönyök a rájuk varrt füleknek köszönhetően könnyen felfüggeszthetőek. A füleket általában a függöny saját anyagából varrják, de létezik olyan típus is, amelynél más színűek, vagy éppen más anyagúak a fülek, izgalmas karaktert, játékosságot adva ezzel a függönynek.  

 

5996285799133-fuggony-carmen-2-narancs-enterior.jpg

Ringlis készfüggönyök

A ringlik most nagyon népszerűek, divatosak, ráadásul a karnisrúdra húzva látványos elemei is a függönynek, így dekorációs szerepet is betöltenek. A ringlik modern karaktert adnak a készfüggönynek, ráadásul egyszerűen és pillanatok alatt feltehetők, így biztosak vagyunk benne, hogy a modern háziasszonyok kedvencei lesznek.

 

5996285555180-fuggony-cleopatra-kivi-enterior-01.jpg

Spagetti függönyök

Továbbra is hódítanak a spagetti függönyök, melyeket hagyományos szerepük mellett például térelválasztásra is használhatunk. Kaphatóak gyöngyökkel dekorált spagetti függönyök is, melyek különleges, elegáns hatást keltenek otthonunkban.

 

5996285390910-fuggony-bologna-spagetti-2143-ezust-enterior.jpg

A DIEGO-ban fényáteresztő és sötétítő, egyszínű és mintás, füles és ringlis, illetve spagetti készfüggönyök közül is válogathat. Fedezze fel Ön is a DIEGO készfüggöny választékát!

Pin It
Oldal ajánlása e-mailben
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.