Diego
Bevásárlólista
 

Sáros talpnyomok otthonában?

A pocsolyában táncoló talpak édesek, de miután hazaérünk, kész rémálom lehet a sáros cipőnyomok látványa. Ha szeretné elkerülni ezt, olvassa el cikkünket, eláruljuk a megoldást!


Ősszel egyre gyakrabban ered el az eső, és a cipőnket bizony nem kíméli a víz és a sár. A gyerekek és a házi kedvencek pedig csak szaladnak be a lakásba, sőt, a hűvösebb időben mi magunk is alig várjuk, hogy beljebb kerüljünk. A lakásban éktelenkedő vizes, sáros cipő- vagy épp mancsnyomok látványa így újabb és újabb küzdelmet jelenthet számunkra, amibe hamar belefáradunk.

 

shutterstock_33421087_standard.jpg


A Diego kínálatában számos bel-és kültéri lábtörlő, sőt, kültéri futószőnyeg is kapható, amelyek használatával könnyedén úrrá lehetünk a problémán. A futószőnyeg például kiválóan alkalmas arra, hogy már a folyosón, vagy a lépcsőn lépkedve letöröljük a cipőnkről a szennyeződéseket. Jó megoldást nyújtanak akkor is, ha gyerekeinket nem tudjuk rávenni, hogy az ajtó előtt letöröljék a lábukat, illetve akkor is, ha házi kedvencünk mancsát szeretnénk tisztává varázsolni, mielőtt beengedjük a lakásba.

 

Lábtörlő választékunk rendkívül széles, mind megjelenés, mind alapanyag tekintetében. Választhat természetes megjelenésű, klasszikus, vagy épp mókás lábtörlőt, egyéniségéhez és otthona stílusához igazítva. Alapanyagok terén pedig kókuszrostból, műanyagból, gumiból, és újrahasznosított gumiból készült lábtörlőink közül választhat, míg a kültéri futószőnyegek alapanyaga kókuszrost vagy műanyag.  

 

5996285401814-szonyeg-funny-labtorlo-lime-szinminta-01.jpg

 

5996285556729-szonyeg-coco-garden-labtorlo-home-purple-szinminta-01.jpg

 5996285400008-szonyeg-coco-garden-400-butterfly-enterior-01.jpg5996285823876-szonyeg-kokusz-futoszonyeg-natur-tekercs-01.jpgLábtörlőink és kültéri futószőnyegeink bejáratokban, előtereken, folyosókon alkalmazhatók. A lábtörlők elsősorban lakossági felhasználásra alkalmasak, míg a kültéri futószőnyegek akár gyakori igénybevételnek kitett, közületi felhasználásra is.


Látogasson el Ön is áruházainkba, vagy böngésszen honlapunkon, válassza ki kedvenc lábtörlőjét, vagy kültéri futószőnyegét, és kerülje el az őszi-téli időszak nehézségeit!

Pin It
Oldal ajánlása e-mailben
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.