Diego
Bevásárlólista
 

Útmutató

Az alábbiakban megtalálja minden termékcsoportunk lerakási, használati, illetve tisztítási útmutatóját.

 

Laminált padló


Videónk segítségével szakszerűen teheti le laminált padlóját. Lépésről-lépésre megmutatjuk, hogyan tegye le az alátétet, hogyan illessze egymáshoz a padlópaneleket, valamint hogyan fejezze be tökéletesen szegélylécek és egyéb kiegészítők segítségével.

 

 

Töltse le a Woodstep használati és lerakási útmutatót, a Quick-Step használati és lerakási útmutatót, valamint a Dual típusú laminált padlók kevert lerakásához a Dual lerakási útmutatót!


Padlószőnyeg


Néhány perces videónk segítségével Ön is rutinosan foghat neki a padlószőnyeg lerakásához! Az aljzat előkészítésétől kezdve, az alátét lerakásán át egészen a precíz befejezésig nyomon követheti a padlószőnyeg szakszerű lerakását. 

 

 

Töltse le Padlószőnyeg használati és lerakási útmutatónkat!

 

PVC

 

Videós bemutatónkkal azoknak szeretnénk segíteni, akik maguk vállalkoznak a PVC-padló lerakására. Néhány perces videónkban bemutatjuk a lerakás lépéseit, valamint a szükséges anyagok és eszközök listáját is felsoroljuk. 

 

 

Töltse le a PVC használati és lerakási útmutatót!

 

Függöny

 

Töltse le a Lakástextil használati és tisztítási útmutatót!

 

Pin It
Oldal ajánlása e-mailben
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.