Tudnivalók és tanácsok

Lakásfelújítás, átalakítás előtt áll, és szeretne hasznos tudnivalókat, tanácsokat, műszaki információkat kapni termékeinket illetően? Jó helyen jár, hiszen itt egy csokorba gyűjtjük Önnek a termékekhez kapcsolódó fontos információkat.

Woodstep rendszergarancia

Woodstep rendszergarancia

Tudta, hogy a Woodstep laminált padlókra akár 30 év rendszergaranciát nyújtunk? Tájékozódjon a rendszergarancia feltételeiről, ill. érvényességéről.

Így készül a laminált padló

Így készül a laminált padló

Kíváncsi, hogyan készül a Woodstep laminált padló? Szeretné tudni, milyen rétegekből áll, mit is jelent pontosan a billenő click rendszer?

Függönyrögzítési kisokos

Függönyrögzítési kisokos

Tudta, hogy a jól megválasztott karnis és a rögzítési mód alapvető fontosságú a fényáteresztő vagy a sötétítő függöny kezelhetősége szempontjából?

Hogyan tapétázzunk?

Hogyan tapétázzunk?

Saját kezűleg készül tapétát feltenni? Szívesen megspórolná a mester költségét? Részletes útmutatónkban könnyen felkészülhet a munkára!

Padlószőnyeg alátétek

Padlószőnyeg alátétek

A DIEGO-nál nemcsak a padlószőnyeg, hanem egy teljes rendszer vásárolható meg, melynek elemei között megtalálja a padlószőnyeg alátéteket is.

Járólap helyett: vízálló padlóburkolat

Járólap helyett: vízálló padlóburkolat

Nem szeretne hidegburkolatot a lakásba, mert nem kedveli a járólapokat, és a hamar bepiszkolódó fugákat sem? Mi a megoldás? Olvasson tovább!

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra és kollegáink segítenek a megoldásban áruházainkban.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Legyen klubtag és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés