Az LVT padlóburkolat 5 előnye

Az LVT (Luxury Vinyl Tiles) legújabb generációs padlóburkolat vinilből készül, számos egyedülálló tulajdonságának köszönhetően pedig világszerte teret hódít. Cikkünkben felsoroljuk az 5 legfontosabb tulajdonságát.


1. Kiváló vízálló képesség:

Az LVT padlóburkolat legnagyobb előnye a vízállóság, így az erős páratartalomnak kitett helyiségekben, például konyhában, fürdőszobában vagy mosókonyhában is alkalmazható padlóburkolatként.

 

1-lvt-vizallo-padloburkolat.jpg


2. Természetes megjelenés és minták: 

A vinil padlóburkolat másik előnye, hogy élethűen tükrözi a fa- vagy kőburkolatok mintázatát, illetve akár más különleges mintákat.

2-lvt-vizallo-padloburkolat.jpg


3. Kényelem:

A vinil padlóburkolat melegburkolat, ami nagy előny jelent a gyerekes családok esetében. Ezenkívül puha, kényelmes járófelületet képez a konyhában is, egész napos konyhai munka után sem fájdul meg a lába, ha vinillel burkolja a konyha padlóját.

 

3-lvt-vizallo-padloburkolat.jpg

 
4. Könnyű lerakás:

A vinil padlóburkolat lerakása egyszerű, a burkolat könnyen méretre vágható, illetve a Diego padlóburkolatok könnyen kezelhetőek a csomagolás kis méretének köszönhetően.

4-lvt-vizallo-padloburkolat.jpg


5. Könnyen tisztítható és kezelhető: 

A vinil időtálló, könnyen kezelhető, folt- és vízálló anyag.

 

5-lvt-vizallo-padloburkolat.jpg

Tekintse meg az LTV Woodstep padlóburkolat-kínálatunkat a Diego üzletekben, és válassza ki az Ön lakásához legjobban illő mintát!

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra és kollegáink segítenek a megoldásban áruházainkban.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Legyen klubtag és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés