Fehér színű laminált padló – csak stílusos, vagy praktikus is?

A laminált padlóburkolat teljesen megváltoztathatja egy helyiség megjelenését, emellett időtálló, könnyű lerakni és kezelni. Azonban ha a klasszikus barna árnyalatú, famintázatú padlóktól eltérő árnyalatokra gondolunk, felvetődik a kérdés, hogy ezek ugyanolyan praktikusak-e, vagy inkább csak messziről szépek, stílusosak?

A világos színű padlóburkolatok kedvező megjelenést kölcsönöznek a hálószobának vagy a nappalinak, hiszen nagyobbnak láttatják a teret. Ha a helyiség falai, és a padló is világos színűek, tágasabb lesz az összhatás, egyúttal teret engednek a bútoroknak és az egyéb dekorációs elemeknek, hogy színes megjelenésükkel magukra vonják a figyelmet.

A takarítástól sem kell tartania: a világos árnyalatok is könnyen tisztíthatók, és ugyanolyan praktikusak, mint a sötétebb színű változatok.

A fehér színű padló könnyen illeszkedik bármilyen stílushoz, a modern, minimalista berendezéstől egészen a klasszikus, rusztikus bútorokig, egyúttal nyugalmat és letisztultságot áraszt.

A fehér színű padló különleges választás, hiszen nem mindenki elég merész ahhoz, hogy a klasszikus színektől eltérő árnyalatokat válasszon, ezért lakását egyedi stílussal ruházhatja fel.

Inspirációként bemutatunk néhány fehér és szürke árnyalatú padlót, amelyek talán Önt is megihletik:

 

1-feher-laminalt-padlok.jpg

 

 

5996285101196-laminalt-padlo-woodstep-vintage-10mm-10444-creek-tolgy-enterior-01.jpg

 

 

Várjuk Önt a Diego áruházakban, hogy kiválaszthassa az ízlésének és igényeinek legmegfelelőbb padlóburkolatot!

Mentés

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra és kollegáink segítenek a megoldásban áruházainkban.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Legyen klubtag és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés