Így őrizze meg laminált padlója szépségét!

Szeretné sokáig megőrizni laminált padlóburkolata szépségét? Cikkünkben számos hasznos tanáccsal látjuk el annak érdekében, hogy sokáig gyönyörködhessen benne!

Amikor laminált padlóburkolatot választ, érdemes átgondolni, hogy milyen forgalmú helyiségbe kerül majd, és ennek megfelelően a kopásállósági kategóriát is figyelembe venni. Ez nagyban meghatározza ugyanis, hogy a későbbiekben mennyire lesz ellenálló a padló az igénybevételhez képest. Ezen kívül, ahhoz, hogy a padló felülete sokáig szép állapotú maradjon, és ne használódjon el túl gyorsan, érdemes betartania néhány egyszerű szabályt.

 

5996285597807-laminalt-padlo-woodstep-glamour-extra-10mm-15200-hikory-tennessee-enterior-01.jpg

A burkolási eljárás során sok hulladék és por keletkezik, ezeket a munkálatok befejeztével rögtön el kell távolítani. Azonban semmiképp nem ajánlott a padló felmosása, ugyanis a padlót a burkolás után legalább hét napig a víztől kímélni kell. A későbbiekben enyhén nedves ruhával törölheti át a padlót. Ha bármilyen folyadék kerülne a padlóra, azt azonnal távolítsa el.

 

5996285914048-laminalt-padlo-woodstep-standard-plus-click-7mm-70324-firenze-tolgy-enterior-01.jpg

Tisztítószerek közül válassza a különlegesen erre a célra kifejlesztett termékeket, így elkerülheti a csúnya foltok képződését, és a tisztítószer lerakódását. A Diego a Woodstep tisztítószereket ajánlja erre a célra, melyek megakadályozzák a piszok lerakódását, így nem szükséges intenzív tisztítást végezni.

Ami a karcmentességet illeti, azt ajánljuk, hogy a bútorok görgőit cserélje puha görgőkre, a bútorlábakra pedig ragasszon különlegesen erre a célra kifejlesztett filc alátétet. Ezen kívül a bútorokat és nehéz tárgyakat ne közvetlenül a padlófelületen csúsztassa.  

 

5996285927376-laminalt-padlo-woodstep-butorlab-alatetfeher-enterior.jpg

Amint az a fentiekből kiderül, a Woodstep laminált padlók kezelése igen egyszerű, és ha megfogadja tanácsainkat, a padlóburkolat hosszú ideig szép és esztétikus marad!

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra és kollegáink segítenek a megoldásban áruházainkban.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Legyen klubtag és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés