Nyári függönyválaszték

Újra itt a jó idő, így eljött az ideje, hogy új ruhába öltöztesse otthonát. Mivel meleg időben gyakrabban nyitja ki az ablakot, hogy élvezze a friss levegőt, szerencsés, ha a függönyök könnyen kezelhetőek, frissességet sugallanak, és színeikkel vidám hangulatot kölcsönöznek a lakásnak.

A nyári időszakra elsősorban a voile és az organza típusú függönyöket ajánljuk, hiszen ezek az anyagok könnyedséget sugallnak. Ezen kívül fontos tényező, hogy a fényáteresztő anyagok átengedik a napfényt, és kellemes hangulatot teremtenek.

 

1-fuggony.jpg

Ami a színválasztékot illeti, több lehetőség is rendelkezésre áll. Választhat például kékes árnyalatú függönyt, ami a tengerpartot idézheti, és nyugtató hatással bír egy fárasztó munkanap után. Hasonló hatással lehet egy zöld színű függöny, mely a természetet idézi, és ezáltal nyugalmat áraszt. A pasztellszínekkel pedig sosem tévedhet, bármilyen színű bútorhoz, berendezéshez párosíthatók.

 

2-fuggony.jpg

 

3-fuggony.jpg

A virág- és növénymintás függönyök nagy népszerűségnek örvendenek, főként a tavaszi-nyári időszakban. Ezek a természetet, egy pipacsos rétet, vagy épp egy virágoskertet idéznek. Ha szereti a növényeket, e típusok közül bármelyik jó választásnak bizonyul majd.  

 

4-fuggony.jpg

 

5-fuggony.jpg


Ha lakása stílusa inkább klasszikus jellegű, és szeretné ezt nyáron is megőrizni, válassza az egyszerű és elegáns csipkefüggönyöket. Ezek ízléses megjelenést kölcsönöznek és kiválóan alkalmasak bármely helyiségbe.

 

6-fuggony.jpg

 

7-fuggony.jpg


Jöjjön el a Diego áruházakba, tekintse meg függönyeinket, majd válassza ki a leginkább otthonába illő típusokat!

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra és kollegáink segítenek a megoldásban áruházainkban.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Legyen klubtag és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés