Woodstep rendszergarancia

Woodstep rendszergaranciaA Woodstep laminált padlóburkoló rendszerre a DIEGO rendszer garanciát vállal, a termék típusától függően 5-30 év időtartamra. A rendszergarancia a járófelület átkopására vonatkozik.


A garancia feltétele, hogy csak a teljes Woodstep laminált padló rendszer, azaz Woodstep párafékező fólia + Woodstep alátét + Woodstep laminált padló együttes, egyidejű vásárlása, és együttes lerakása esetén érvényes. A laminált padlók lerakását a lerakási útmutató szerint kell elvégezni. Az esetleges látható hibákról még a lerakást megelőzően kell meggyőződni, ugyanis a látható hibával lerakott laminált padlóért a forgalmazó nem vállal felelősséget. A garancia csak akkor érvényesíthető, ha a terméket a kopásállóságának megfelelő felhasználási területen alkalmazták. A garancia a járófelület átkopására vonatkozik, ennek minősül a koptató (járó-) felület teljes mértékű átkopása, vagyis a dekorréteg teljes eltűnése egy jól látható, minimum 1×1 cm-nyi felületen. A garancia csak lakossági felhasználás esetén érvényes. Fürdőszoba, mosókonyha, szauna, pince és egyéb nedves helyiségekben történő felhasználás esetén a garancia nem érvényesíthető. A garancia érvényesítését a fenti feltételek teljesülése esetén írásban kell jelezni az eladó részére. A reklamáció benyújtásakor be kell mutatni a garanciajegyet, és a termék vásárlását igazoló eredeti számlát. Amennyiben a garanciaigény elfogadásra kerül, az átkopott panelek helyett az eladó cserepaneleket biztosít.


Ha az eredeti dekor/panelméret már nem áll rendelkezésre, akkor az eladó azonos minőségű helyettesítő terméket kínál fel. Az eladó a cserepaneleket az elhasználódás mértékének megfelelő árengedménnyel biztosítja. Fontos, hogy a visszaszedési és lerakási költségek nem képezik a garancia részét. A garanciális teljesítés után a garanciaidő nem hosszabbodik meg, tehát nem lép érvénybe új garancia.


A Woodstep rendszergarancia feltételeiről teljes körű tájékoztatást kap áruházainkban minden érdeklődő. Áruházaink nyitva tartása és elérhetősége az áruházak menüpont alatt található meg.

 

5996285405102-laminalt-padlo-woodstep-standard-plus-click-7mm-70332-boston-tolgy-enterior-012.jpg

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra és kollegáink segítenek a megoldásban áruházainkban.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Legyen klubtag és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés