Blog

Panna és Róbert lakásfelújítási kalandjai – tartson velük!

 

A fiatal pár, Panna és Róbert épp most vásárolta meg élete első lakását, nagyon boldogok, hogy végre saját fészkük lehet. A DIEGO áruházba már többször is ellátogattak, ugyanis a DIEGO-s fiúk számos hasznos tanácsot osztottak meg velük a padlóburkolással, tapétaválasztással kapcsolatban, Panna pedig szép függönyanyagokat és karnisokat is talált.

 

Nem is volt kérdés, hogy a felújításhoz a DIEGO termékeit használják majd! Ha figyelemmel követi a fiatal pár kalandjait, számos hasznos információt tudhat meg Ön is, tartson velük!

 

 

Türkizkék harmónia

2015. augusztus 18.
Címkék: szőnyeg, függöny
Türkizkék harmónia
A kék árnyalatait sokan szeretik, ezen belül a türkizkék igazán jó választásnak bizonyul otthonunkban. A Diego-ban ráadásul számos türkizkék terméket találunk.
Bővebben

Festményhatású szőnyegek

2015. március 4.
Címkék: szőnyeg
Festményhatású szőnyegek
Csodás szőnyegeket találhatunk a Diego választékában: a Tulipo szőnyegek Art kollekciója igazán magával ragadó, minden egyes darab olyan, mintha egy festő hagyta volna rajta a kézjegyét.
Bővebben

Milyen színű szőnyeget válasszunk?

2014. december 4.
Címkék: szőnyeg
Milyen színű szőnyeget válasszunk?
A fiatal pár épp szőnyeget készül vásárolni, hosszasan tanakodnak, hogy milyen színűt válasszanak, melyik szín milyen hatással van rájuk. Végül a DIEGO áruházba ellátogatva sikerül választaniuk.
Bővebben

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés