Az Év Honlapja: www.diego.hu

Az Év Honlapja 2021 pályázatán E-kereskedelem kategóriában az Év Honlapja díjat nyerte el a DIEGO

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 20. alkalommal hirdette meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várta.

Idei évben a DIEGO kétszeres díjazott lett, E-kereskedelem kategóriában megnyerte az Év Honlapja címet, kereskedelem kategóriában pedig Minőségi díjjal jutalmazták. A közönségszavazáson pedig 331 pályázó közül az 5. helyen végzett, a diego.hu egyedüli webáruházként került be a TOP5-be.

„Első és legfontosabb, hogy az oldal egy globális változáson esett át, ez nagyon érzékelhető új arculatában, új felépítésében és modern stílusában. A színek kiváló összhangban vannak az oldal struktúrájával és az arculat színeivel. A főoldal azonnal átadja a kulcsüzenetet, tehát érvényesül a 2 másodpercünk van a vásárlót meggyőzni elve. Modern, naprakész, informatív. Teljes bizonyossággal megérdemlik Az Év Honlapja Díjat E-Kereskedelem kategóriában!" - áll a zsűri értékelésében.

„A webáruházunkat közel 1,5 évvel ezelőtt kezdtük el fejleszteni, hosszú út első lépését tettük meg és nagyon sok megoldandó feladat áll még előttünk. Belépésünk az e-kereskedelmi piacra határozott és erőteljes lett, ami ez a díj is visszaigazol” - hangsúlyozta Gesztesi Gábor marketing igazgató.

Az Év Honlapja pályázatról

Idén rekordszámú nevezéssel zárult a 20 éves jubileumi Az Év Honlapja pályázat. 331 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás, valamint digitális marketing kampány mérettette meg magát összesen 28 kategóriában.

Az Év Honlapja szakmai pályázat független zsűrijének tagjai minden évben elismert, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező digitális marketing szakemberek.

Kategóriánkként egyetlen honlap nyerheti el Az Év Honlapja Díjat. Ezt a címet a zsűri azon honlapoknak ítéli oda, amelyeket az adott általános kategóriában – az elbírálási szempontok alapján –, a legjobbnak tartott.

Kapcsolódó cikk: