Blog

Panna és Róbert lakásfelújítási kalandjai – tartson velük!

 

A fiatal pár, Panna és Róbert épp most vásárolta meg élete első lakását, nagyon boldogok, hogy végre saját fészkük lehet. A DIEGO áruházba már többször is ellátogattak, ugyanis a DIEGO-s fiúk számos hasznos tanácsot osztottak meg velük a padlóburkolással, tapétaválasztással kapcsolatban, Panna pedig szép függönyanyagokat és karnisokat is talált.

 

Nem is volt kérdés, hogy a felújításhoz a DIEGO termékeit használják majd! Ha figyelemmel követi a fiatal pár kalandjait, számos hasznos információt tudhat meg Ön is, tartson velük!

 

 

Készítsen baldachint az ágy fölé!

2016. május 19.
Címkék: függöny
Készítsen baldachint az ágy fölé!
A baldachin kellemesen szeparál, stílusosan felöltözteti a szobát, és nem csak a romantikus hangulathoz illik, modern megjelenéssel is bátran párosítható. Ráadásul bármely életkorban az ágy dísze lehet.
Bővebben

2016 trendszínei

2016. január 8.
Címkék: padlószőnyeg, függöny
2016 trendszínei
A Pantone választása szerint 2016-ban két pasztelles árnyalat a trendszín. Cikkünkben ezek felhasználásához nyújtunk inspirációt.
Bővebben

Türkizkék harmónia

2015. augusztus 18.
Címkék: szőnyeg, függöny
Türkizkék harmónia
A kék árnyalatait sokan szeretik, ezen belül a türkizkék igazán jó választásnak bizonyul otthonunkban. A Diego-ban ráadásul számos türkizkék terméket találunk.
Bővebben

Ringlis készfüggönyök

2015. február 24.
Címkék: függöny
Ringlis készfüggönyök
A készfüggönyök nagyon praktikusak, hiszen használatukkal könnyen, gyorsan felfrissíthetjük, megváltoztathatjuk otthonunk hangulatát. Sőt, a ringlis készfüggönyök most igazán divatosak is!
Bővebben

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés