DIEGO a GardenExpo és a CONSTRUMA kiállításon

Az elmúlt időszak kiállításokban volt gazdag, amelyeken saját standdal is bemutatkoztunk, valamint támogatás formájában más standoknál is megjelentünk termékeinkkel.

A kiállítás-sorozatot a március végén megrendezésre kerülő GardenExpo-val nyitottuk, ahová teljes műfű kínálatunkkal érkeztünk. A látogatókat finom kávéval és minigolffal vártuk, valamint legújabb tavaszi-nyári katalógusunk is bemutatásra került a helyszínen, ahol igazán sok érdeklődő tekintette meg a standunkat.


A következő nagyszabású esemény a CONSTRUMA 40. Nemzetközi építőipari szakkiállítás és 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás volt, amelynek a HUNGEXPO adott otthont. Standunknál laminált és vízálló padlóburkolatainkat sorakoztattuk fel, kollégáink pedig szakértelmükkel készségesen választ adtak minden kérdésre, ami a termékekkel kapcsolatban felmerült.


A CONSTRUMÁN a Lakberendezők Országos Szövetsége által megálmodott enteriőrök megvalósításához is hozzájárultunk termékeinkkel: a nappali-hálószoba enteriőrt laminált padlónk, darabszőnyegeink, valamint sötétítő függönyeink tették teljessé, míg a fürdőszobás terekhez tekercses vinyl padlóburkolatokkal és tapétával járultunk hozzá.