Divatos tapéták

Kíváncsi rá, melyek az idei nyári időszak legdivatosabb tapétái? Most megmutatjuk, sőt, abban is segítünk, milyen termékeket válogasson hozzájuk!

 

Romantikus vintage


Pasztellszínű tapétákkal megteremtheti a vintage stílus alapjait. Ha ilyen enteriőrt szeretne otthonában, akkor a cukorkaszínű, valamint a virágmintás tapéták között érdemes keresgélnie. A nagymintás tapétákkal azonban érdemes óvatosan bánni, ha túl hangsúlyos a minta, akkor inkább csak egy kiemelt falon alkalmazza.

Ehhez a stílushoz világos színű laminált padló mutat a legjobban, mely lehet akár kopott hatású is. A bútorok régi, megmentett darabok is lehetnek, melyeket egy kis festékkel könnyen felújíthat.

Fontosak még a puha textilek is, ezeket használja minél gazdagabban! Válasszon puha, süppedős szőnyeget, sok-sok díszpárnát, ágytakarót, és a bútorok között is legyen minél több a kárpitos darab. A függönyök legyenek gazdagon a földre omlók, sok fodorral, masnival, és gazdag redőzéssel.

 

 

diego-vintage-reszlet.jpg

 

Egzotikus etno


A cementlapok óriási népszerűségnek örvendenek az utóbbi időben. Ha azonban a helyiségbe nem illik a hidegburkolat, akkor akár a tapéta mintázata is lehet cementlap hatású, mely igazán különleges hangulatot teremt. Ezt is érdemes egy kiemelt falon alkalmazni, és egyszínű tapétákat társítani mellé.

A padlóra világos színű laminált padlót érdemes választani, ha nappaliba, étkezőbe kerül, akkor figyeljen a megfelelően magas kopásállóságra is. A bútorok kiválasztásánál a természetes anyagú darabokat részesítse előnyben.

A kiegészítők is fontosak az összhatás érdekében, egy-egy különleges lámpával, dekorációs elemmel könnyen feldobhatja az összképet! A textileken is sok múlik: válasszon természetes hatású, rövid szálú szőnyeget, valamint natúr árnyalatokban játszó, egyszínű, lágyan omló függönyöket.

 

 

diego-etno-reszlet.jpg

 

Modern trópusi hangulat


A most futó egyik legnagyobb trend a trópusi hangulat megteremtése, mellyel igazán extravagáns miliőt teremthet otthonában! Ha ilyen hangulatra vágyik, borítsa trópusi levelekkel és papapájokkal díszített tapétával a helyiség leghangsúlyosabb falát.

Ehhez a stílushoz bátran párosíthat glamour stílusú, fényes laminált padlót. Bútorok terén nagyon divatos most az ötvenes-hatvanas évek formáinak újrafelfedezése. Kiegészítők terén fényes, csillogó darabokat ajánlunk, például flitteres párnát, réz- vagy épp aranyszínben pompázó lámpát, dekorációs tárgyakat.

A szoba meghatározó eleme lehet egy egyszínű, hosszú szálú, süppedős szőnyeg, valamint a függönynek is kiemelt szerepe van: válassza a szoba színeihez illő árnyalatokban, a sötétítőt pedig akár kétféle anyagból is megvarrathatja. A függönyhöz válasszon elegáns függönyelkötőt, valamint arra is figyeljen, hogy a karnis stílusa is illeszkedjen a koncepcióba.

 

 

diego-tropusi-reszlet-1.jpg

 


Ha megtetszett valamelyik stílus, és szeretné így berendezni otthonát, az enteriőrökben megtalálható tapétákat, laminált padlókat, szőnyegeket, függönyöket és karnisokat megtalálja a Diego áruházakban.

 

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés