Növényi eredetű, környezetbarát mosó- és tisztítószerek

A DIEGO legújabb termékcsaládja a DIEGO by herbow növényi eredetű, környezetbarát mosó- és tisztítószerek használatával egy lépéssel közelebb kerülhetsz a fenntartható életformához.

Az egész család imádni fogja ezeket a termékeket, hiszen bőrbarát és biológiailag gyorsan lebomló, növényi összetevőket tartalmaznak, melyeknek köszönhetően kimagasló mosó és tisztító hatást érhetünk el használatuk során. Szín és szálkímélő szerek, így gyengéden bánnak a textilekkel és a különböző felületekkel.
Az organikusan termeszthető, megújuló összetevőkből kifolyólag teljes mértékben vegán termékek, továbbá nem tartalmaznak környezetünkre és egészségünkre káros anyagokat. Ilyen összetevőjük például a mosódió, amely teljes biztonságot nyújt a mogyoró és dió allergiában szenvedők számára. Fontos tulajdonságuk, hogy hipoallergének, így az érzékeny bőrűek számára is ideális eszközként szolgálnak a takarításhoz. Használd őket bármilyen hőmérsékleten, a végeredmény pedig magáért beszél!

Padlótisztító laminált padlókhoz natúr illattal

Laminált padlófelületek és bármilyen fa burkolat (pl. parketta stb.) tisztítására alkalmas tisztítószer.
Figyelmeztetés: fa padlók, parketta tisztításánál kerülje a túlzott mértékű nedvesítést.
Adagolás: 25-30ml (5-6 kupak) mennyiség kb. 8l vízhez. Az 1 literes flakon kb. 33 alkalomra elegendő.

Padlótisztító műanyag padlókhoz füge illattal

Műanyag padlófelületek és burkolatok tisztítására alkalmas tisztítószer természetes növényi eredetű összetevőkkel.
Adagolás: 25-30ml (5-6 kupak) mennyiség kb. 8l vízhez. Az 1 literes flakon kb. 33 alkalomra elegendő.

Függönyöblítőszer friss virágos illattal 

Egyedisége, hogy nem csak kellemesen illatosítja a függönyöket/textíliákat, hanem növényi eredetű textil kondicionáló, lágyító alapanyagokat is tartalmaz, melyek a vegyi öblítőkben használt szintetikus kationos tenzidek környezetbarát és egészséges alternatívái.
Hosszantartó, kellemes illatot biztosít függönyödnek, valamint ápolja, simítja, puhítja és lágyítja azt. Természetazonos illóolajok felhasználásával készült.

Függönymosószer friss illattal

Használd fehér/világos színű függönyökhöz! Mosódió kivonattal és bioenzim felhasználásval készült. A mosódió vízben oldódva megköti a szennyeződéseket, zsírokat és nem engedi vissza a textilszálak közé.
Már alacsony mosási hőfokon is kifejti hatását, így energiát is megspórolhatunk vele. Minden típusú mosógéphez és kézi mosáshoz egyaránt ajánljuk.
Adagolás: 1 adag = 30 ml. Az 1000 ml-es flakon kb. 33 mosáshoz elegendő.

Folttisztító spray

Ruhákon és egyéb anyagokon, szöveteken, kárpiton, szőnyegen található makacs foltok eltávolítására alkalmas készítmény.

Szőnyeg és kárpittisztító spray

Makacs foltok esetében töményen is használhatja.