Készítsen baldachint az ágy fölé!

A baldachin kellemesen szeparál, stílusosan felöltözteti a szobát, és nem csak a romantikus hangulathoz illik, modern megjelenéssel is bátran párosítható. Ráadásul bármely életkorban az ágy dísze lehet.


Lakástextilek nélkül lakása sivár és unalmas lenne, használja tehát őket bátran otthona felöltöztetéséhez! A függönyök, díszpárnák, ágytakarók, plédek, terítők mind ahhoz járulnak hozzá, hogy otthona barátságos hangulatot árasszon.

Hasonlóan kellemes hangulatot teremthet baldachin használatával. A baldachin igazán sokféle lehetőséget kínál, kisbabakortól egészen felnőttkorig az ágy része lehet, persze más-más formában. Megjelenése nemcsak romantikus, hanem egészen modern, minimál is lehet!

 

007_shutterstock_367591616.jpg

Babaágyak felett gyakori az ágykeretre vagy a falra erősített baldachin, mely védi, óvja a babát az erős fénytől, és a legyektől, szúnyogoktól. Óvodáskorú kislányoknak igazi hercegnős ágyat varázsolhat baldachin segítségével, melynek tetejére akár egy koronát is feltehet.

 

001_shutterstock_304214768.jpg


Romantikus lelkű tinilányoknak, vagy a vintage hangulat megteremtéséhez szereljen baldachintartó konzolt az ágy feletti falra. Amennyiben ennél modernebb megjelenésre vágyik, készítsen keretet az ágy köré, vagy a mennyezeten futtasson körbe erre alkalmas karnist.

 

006_reszlet-masnis_3.jpg

 

004_shutterstock_280336973_standard.jpg

A baldachin anyagaként mindenképpen fényáteresztő anyagot válasszon. A legalkalmasabbak erre az egyszínű, vékony anyagú, minta nélküli, vagy aprómintás fényáteresztők, melyek lágyan omlanak le az ágy köré.

 012_shutterstock_130757171.jpgAmennyiben kedvet kapott a baldachin készítéséhez, számos fényáteresztő függönyanyagot talál kínálatunkban!

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés