A nyár slágere a műfű

Műfűvel barátságosabbá és zöldebbé varázsolhat számos olyan felületet, ami a lakókörnyezete része, így az erkélyt, balkont, teraszt is boríthatja vele, sőt, akár a falra is felfuttathatja.

 

Ma már igen sokféle műfű típus közül válogathat, melyek hosszabb, illetve rövidebb szálakkal rendelkeznek, egyes típusok pedig teljesen élethű, „száraz” szálakat is tartalmaznak, így mindenki kiválaszthatja az ízléséhez és a pénztárcájához leginkább megfelelő típust.

 

shutterstock_208608061 másolata.jpg

 

shutterstock_159506330 másolata.jpg

 

A műfű kialakításának köszönhetően könnyen karbantartható, hiszen a víz nem áll meg rajta, ugyanis az alján apró lyukacskák találhatók, melyek elvezetik a vizet és a nedvességet. A rövidebb szálú termékek söpréssel tisztíthatók, míg a hosszabb szálúakat időnként érdemes átporszívózni, esetleg tisztítószeres vízzel átmosni.

 

bewerkt-beeld-hangmat-groot_web másolata.jpg

 

Bármelyik típus tehető természetes hatású burkolatként balkonra, erkélyre, teraszra, medence mellé, sőt, akár dekorációs célokra is alkalmazható. Rendhagyó módon feltehető a falra is, azonban ez esetben a megfelelő rögzítésről gondoskodni kell.

 

shutterstock_326610377 másolata.jpg

 

Amennyiben kedvet kapott a műfű burkolathoz, nézze meg termékeinket, vagy látogasson el egy áruházba, és győződjön meg személyesen is a műfüvek élethűségéről!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés