A Tungsram legújabb beltéri megoldásai a DIEGO floor&home showroomban

A MaxCity áruházban található DIEGO floor&home showroom a legkiválóbb minőségű termékeket kínálja, melyhez a színvonalas világítási megoldást a Tungsram biztosította.

A DIEGO floor&home névre keresztelt showroom-ja a legkiválóbb minőségű, prémium termékeket kínálja. A pilot jellegű kezdeményezés célja felmérni a minta utáni értékesítésben rejlő üzleti lehetőségeket, tekintettel arra, hogy a DIEGO áruházaiban raktárkészletről történik az értékesítés. A Tungsram feladata a 350 m²-es showroom világításának megtervezése volt, valamint hogy javaslatot tegyen egy exkluzív megoldásra, amely eltér a többi üzletben kínált technológiától, és segíti abban a DIEGO-t, hogy a vásárlói még jobban érezzék magukat vásárlás közben. „A korszerű és magas színvonalú világítástechnika kialakítása kiemelt szempont volt a projektben, hiszen ez az elem döntő fontosságú az arculat kialakításában.” - mondta el Pál Zsolt, a DIEGO fejlesztési vezetője.

Az új világítási koncepciót a Kermann Műszaki Fejlesztő Zrt. és a Tungsram szakemberei dolgozták ki az ügyféligények felmérése után. „Nagyon fontos volt, hogy ehhez a magas presztízsű beruházáshoz egy küllemében és színvonalában hasonlóan magas presztízsű világítástechnikai megoldás és termékválasztás kerüljön telepítésre.” - hangsúlyozta Gál Tamás, a Kermann LED és BIM üzletágának kereskedelmi vezetője. A világítástechnikai koncepció keretében a Tungsram Track Spot és Torofi lámpatestjei kerültek felhasználásra a showroomban. „A legfőbb eredménynek azt tekintjük, hogy kedvező energiafogyasztási adatok mellett tudtunk a DIEGO márkastratégiájához illeszkedő megoldást nyújtani, amely reményeink szerint hozzájárul a vásárlási élményhez, partnerünk sikereihez.” - emelte ki Lehoczki Zoltán, a Tungsram értékesítési projekt menedzsere

A Tungsram projektjéről bővebben itt olvashatsz:

Itt pedig megtekintheted a bemutatóteremről, és a világítási megoldásrokról készített videót: