Így támogatja a DIEGO az ukrajnai menekülteket

A DIEGO regionális vállalatként fontosnak tartja, hogy részt vegyen a háború elől menekülők megsegítésében, ezért pénzadománnyal és padlóburkolatok biztosításával nyújtottunk támogatást.

Felelős vállalatként a DIEGO fontosnak tartja, hogy támogatást nyújtson az Ukrajnából menekültek megsegítésében. Sajnos, a háború elől menekülve a mai napig is naponta többszázan lépik át a határt nyugalmat és békét keresve, így szerettünk volna több területen is egyszerre támogatást nyújtani.

Összesen 5 millió forintnyi pénzadományt utaltunk át a Magyar Vöröskereszt és az Ökumenikus Segélyszervezet számára. Ezek a szervezetek mind a háború elől menekülők számára, mind az Ukrajnában maradtak számára segítséget nyújtanak, és a befolyt összegből azt szerzik be, amire éppen a legnagyobb szükség van.

A fővárosi BOK csarnokban megnyílt humanitárius tranzitpont számára több mint 600 négyzetméternyi tekercses vinyl burkolatot és padlószőnyeget ajánlottunk fel. A BOK csarnokban karitatív szervezetek és önkéntesek egyaránt azon fáradoznak, hogy ételt, italt, orvosi ellátást és tisztálkodási lehetőséget biztosítsanak a háború elől menekülőknek. Ezúton is köszönjük emberfeletti munkájukat!