Ünnepi készülődés pasztellben

A visszafogott színek igazán népszerűek most, nemcsak a divatban, hanem a lakberendezésben is, miért ne ünnepelhetnénk pasztellben?

A színek, mint tudjuk, különböző élettani hatással vannak ránk, az élénk, erőteljes színek serkentenek, élénkítenek, míg a pasztell- és a földszínek nyugtató hatással bírnak. Utóbbiak jó választásnak bizonyulnak ünnepek körül is, a pasztellszínű cukormázak mellett otthonunkat is cukorkaszínekbe öltöztethetjük.

 

001.jpg

A pasztellszínek mint a babakék, púderrózsaszín, mentazöld, pasztellsárga napjainkban igen közkedvelt árnyalatok. Amellett, hogy divatosak, nagyon jó választásnak bizonyulnak abban az esetben is, ha nem szívesen alkalmazunk élénk, erős árnyalatokat otthonunkban, vagy tartunk attól, hogy nem jól választjuk meg ezeket a színeket. Sokféle stílushoz illeszthetők, és egyszerűen nem lehet tévedni velük!

 

002.jpg

 

003.jpg

Ha így szeretnénk kialakítani otthonunkat, akkor válogassunk a Diego pasztellszínű padlószőnyegei, szőnyegei, tapétái, függönyei vagy épp bútorszövetei közül! Az ünnepi dekorációt is igazíthatjuk ehhez, ha cukorkaszínű díszeket, kiegészítőket választunk a meglévő berendezéshez.

Kellemes ünnepi készülődést kívánunk!

Mentés

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés