Válassza ki otthona stílusát!

Melyik inspiráló enteriőr áll Önhöz legközelebb? Válassza ki most a kedvencét!

Otthona berendezése során nagyon fontos, hogy kiválassza, melyik stílus áll a legközelebb a személyiségéhez. Ez iránymutatóként szolgál a vásárlásokkor, és elkerülheti, hogy mindent megvegyen, ami az útjába kerül, és megtetszik.

Jó, ha a stílus passzol az egyéniségéhez, hiszen így az otthona igazán személyre szabott lesz, és megnyugtató légkört teremt, amikor munka után hazaér, vagy ha otthon kapcsolódna ki hétvégén. Lássuk, melyik illik Önhöz a leginkább!


Romantikus


Ábrándozó, álmodozó, romantikus személyiséggel rendelkezik, aki virágminták és nőies színek között érzi magát a legjobban? Akkor az Ön számára az a legjobb választás, ha finom színekkel (vanília, púder, rózsaszín, lila) veszi körbe magát, és mindezt megbolondítja némi virágmintával is!

 

001_romantikus.jpg


Bohém


Sziporkázó, bohém természetű, aki szívesen járja a nagyvilágot, és ismerkedik meg különböző, akár egzotikus kultúrákkal? Nem fél a színektől sem? Ez esetben színes cementlapmintával díszített tapétát ajánlunk, amihez hasonlóan színes kiegészítőket is párosíthat.

 

002_bohem.jpg


Elegáns


Kifinomult, elegáns stílussal rendelkezik, szívesen visel szép blúzokat akár hétköznapokon is, és az otthonában is szereti az ízléses megoldásokat? Önhöz egy igazán választékos környezet illik, amihez gyöngyházfényű tapétát ajánlunk, sötét színű padlóval, szép formájú, kárpitos bútorokkal.

 

003_elegans.jpg


Hagyománytisztelő


Szereti a földszíneket, a barna árnyalatait, és a nagyitól örökölt bútorokkal veszi körbe legszívesebben magát? Szenvedélyesen gyűjti a régi tárgyakat, könyveket? Az Ön számára olyan környezetet ajánlunk, ami ehhez jó alapot teremt. A könyvtármintás tapétánkat szeretni fogja!

 

004_hagyomanytisztelo.jpg

 

Nagyvilági


Ön modern, városi nő, aki a legutolsó divat szerint öltözik, és szereti, ha az otthona is követi ezeket a trendeket? Akkor az egyik legújabb őrületet, a dzsungelmintás tapétát ajánljuk, amely igazán figyelemfelkeltő lesz otthonában. A mintázatra ráerősíthet egy kanapé, vagy fotel bevonásával is!

 

005_nagyvilagi.jpg


Az egyes stílusokhoz tartozó „hozzávalókat” megtalálja a Diego áruházakban, illetve a weboldalon! Böngéssze át most a kínálatot, és találja meg kedvenceit!

Mentés

Mentés

Mentés

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés