Blog

Böngészd át cikkeinket, melyek hasznos információkat tartalmaznak a termékek felhasználási területéről és lerakásáról! Mindemellett újdonságokról, trendekről, tippekről is olvashatsz.

Fürdőszoba-felújítás bontás nélkül

A lakásfelújítások, ezen belül is a fürdőszoba-felújítások egyik legkellemetlenebb folyamata a bontás. A régi csempe, járólap eltávolítása óriási porral, kosszal és zajjal jár, ráadásul a törmelék megfelelő elszállításáról is gondoskodni kell. Ha szeretnéd mindezt elkerülni, van megoldás!

Tovább

Vízálló padlóburkolatok

Nem szeretnél hidegburkolatot a konyhába, fürdőszobába? Jó lenne, ha az egész lakásban, házban azonos padlóburkolat futhatna végig az egységesség érdekében? Erre nyújtanak megoldást a vízálló melegburkolatok! Cikkünkben összefoglaljuk, melyik terméknek mi az előnye, és hol érdemes használnod.

Tovább

Új design tapéták kínálatunkban

Idén reneszánszukat élik a tapéták és a különböző fali dekorációk. Szinte mindegy, hogy nappalidat, hálószobádat vagy esetleg az otthoni dolgozószobádat szeretnéd megújítani, egyedi design tapétáink között biztosan megtalálod a kedvencedet.

Tovább

19-27 termék. Összesen: 27

Page