Bemutatkozás

A DIEGO egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan megújuló nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, mely 3 országban képviselteti magát: Magyarországon, Romániában és Szlovákiában, több mint 150 áruházzal. Magyarországon több mint 100 áruházzal van jelen, Romániában 35, Szlovákiában több mint 18 bolt üzemel jelenleg. Fő termékcsoportjait a laminált padló, szőnyeg, padlószőnyeg, tekercses és modul vinyl padló, függöny, tapéta, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják.

A cég kiskereskedelmi tevékenységgel és kiállítási szőnyegezéssel indult, majd rövid időn belül vidéki kiskereskedők folyamatos kiszolgálásával bővítette tevékenységi körét. A nagykereskedelmi tevékenység teremtette meg az 1995-ben elindult, franchise alapokon működő bolthálózat alapjait. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók az országban mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a DIEGO termékskálát.

 

diagramm_2020-HU.jpgA DIEGO alappillérei elsősorban a szőnyeg, padlószőnyeg, a vinyl padló, valamint a laminált padló voltak. A fogyasztók egyre növekvő igényeit kiszolgálva 2005-ben a függöny termékcsoport is bevezetésre került, így a DIEGO padlóburkoló szakkereskedő láncból lakberendezési szakáruház hálózattá vált. 2010-ben a termékpaletta kibővült a tapétaválasztékkal is, mely lehetővé teszi, hogy a vásárlók otthonában divatos falfelületek jelenjenek meg, illetve mind több terméket tudjanak harmonikusan egymáshoz illeszteni.

A termékfilozófia része, hogy a magas színvonalú termékeket elérhető áron, fix kollekciókban értékesíti. Évente két alkalommal változik a kollekció, így a tavaszi-nyári és az őszi-téli szezonra jelennek meg új termékek. Fontos szerepet játszik a termékek értékesítésében a kollekcióhoz tartozó termékkatalógus is, mely minden áruházban elérhető a vásárlók számára. A gondosan összeválogatott kollekció révén a vásárlók lakásában egyedi hangulat és enteriőr teremthető meg. A DIEGO termékkínálata széles skálán mozog, melyben mindenki megtalálhatja az ízléséhez és a pénztárcájához leginkább illő termékeket.

 

diego-vintage-enterior.jpg


Különlegesség a DIEGO kínálatában, hogy a termékekhez kapcsolódva a kiegészítők teljes skáláját felvonultatja. A laminált padlók mellé többek között különféle alátétek, szegélylécek, sarokelemek kaphatók, a padlószőnyegekhez szintén. A vinyl padlókhoz és a tapétákhoz különféle ragasztókat ajánlunk, míg a függönyök mellé karnisok, függönyelkötők választhatók. A szőnyegek alá a csúszásgátló hálót, valamint a foltspray használatát javasoljuk. 


A DIEGO áruházakban egy csésze finom kávéval várjuk a vásárlókat, hogy megismerkedjenek a kiváló minőségű, és kedvező árú termékekkel. A szakértő eladók pedig segítséget nyújtanak abban, hogy mindenki megvalósíthassa álmai otthonát!

 

diego-etno-enterior.jpg


A DIEGO sikereit különböző díjak is mutatják: több alkalommal is elnyertük már a „Superbrands”, „Magyar Brands”, valamint a „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” díjakat. A Magyar Franchise Szövetség is rendszeresen elismerésben részesíti a DIEGO tevékenységét. 


Nem ritka az sem, hogy franchise partnereink is elismerésben részesülnek. 2013-ban bajai partnerünk nyerte el a Magyar Franchise Szövetség által átadott, „Az Év Franchise Átvevője Díjat”, szorgos, lelkiismeretes munkájáért cserébe.


Hatalmas elismerésként tartjuk számon, hogy 2015-ben a Világ Franchise Szövetség két romániai partnerünket díjazta, akik a „Best Franchisee of the World” díj 3. helyezését hozták el a világversenyen. A díjat átadó világszövetség 38 ország részvételével működik együtt, és több mint 3000 franchise tulajdonost tömörít. Az országok részvételével küldetésük, hogy minél szélesebb körben megismertessék a franchise működését és gazdaság élénkítő hatását.

 

diego-tropusi-enterior.jpg


A DIEGO jövőbeli tervei között szerepelnek további boltnyitások Romániában és Szlovákiában.     

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés