Exkluzív termékek

Örvendeztesse meg otthonát és saját magát magas minőségű, exkluzív termékeinkkel! Biztosak vagyunk benne, hogy akár vendégváráskor, akár a hétköznapokon örömét leli majd bennük!


Exkluzív szőnyegek

Minőségi, hosszú szálú, fényes, ünnepi szőnyeget keres? Exkluzív szőnyegeink között biztosan megtalálja az igazit, mely akár nappalija, akár hálószobája éke is lehet.

Tovább

Exkluzív laminált padlók

Gyönyörű famintázatok és magas kopásállóság jellemzi exkluzív laminált padlóinkat, melyek egyesítik a szépség és a tartósság fogalmát. Válogasson Ön is a szebbnél-szebb típusok közül!

Tovább

Exkluzív padlószőnyegek

Ha igazán puha érzésre vágyik a talpa alatt, válasszon igényes padlószőnyegeink közül! Számos típusban, színben és mintázatban állnak rendelkezésére.

Tovább

Exkluzív függönyök

A függönyök igen fontos szerepet töltenek be abban, hogy otthonunk barátságos, elegáns tér legyen! Válasszon magas minőségű, finom kidolgozású függönyanyagaink közül!

Tovább

Exkluzív tapéták

Igényesen kidolgozott, gyönyörűen mintákkal díszített, fénylő-csillogó tapétáinkkal különleges hangulatot teremthet otthona bármely helyiségében. 

Tovább

Exkluzív vízálló padlók

Vízálló padlóburkolataink közül a klikkes verziók képviselik a legmagasabb minőséget. Válasszon az élethű famintázatok közül akár fürdőszobába, konyhába is. 

Tovább

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra és kollegáink segítenek a megoldásban áruházainkban.

Áruházaink

Szeretne akár 20% kedvezményt kapni?

Legyen klubtag és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés