Érvek a laminált padló mellett

Szeretne meggyőződni a laminált padló előnyös tulajdonságairól? Ezúttal 7 pontban foglaljuk össze a legfontosabbakat.

1. Hosszú élettartam

Amennyiben hosszú távon gondolkodik, a laminált padló ideális választás. A laminált padló optimális körülmények között nem szárad össze, és nem repedezik, mint a faburkolatok. Napfény hatására nem színeződik el, ellenálló a fénnyel és az UV-sugarakkal szemben. Kopásálló, minőségét hosszú időn keresztül megőrzi, karbantartást nem igényel.

2. Komfortnövelő

Laminált padlóburkolattal otthona komfortját is növelheti. Különböző alátétek alkalmazásával jelentősen növelhető a hangszigetelés, és kiküszöbölhető a lépések által keltett zaj is.

5996285586023-laminalt-padlo-woodstep-dynamic-click-8mm-80370-dower-tolgy-enterior-01.jpg
3. Könnyen lerakható

További előnye, hogy különösebb előkészítés nélkül, egyszerűen lerakható. Már meglévő burkolatra is rátehető, beépített magassága kicsi, mindössze kb. 10 mm. Kivitelezési ideje rövid, szinte azonnal használatba vehető, és lerakás után nem igényel semmilyen utókezelést.

4. Nagyobb igénybevételre is

Laminált padló a lakás ritkán használt helyiségeitől egészen a közületekig bárhol alkalmazható, a kopásállósági foknak megfelelően. A magas kopásállóságú típusok a nagyobb igénybevételt is remekül bírják, üzletekben, közületekben is megállják a helyüket.

 

5996285597777-laminalt-padlo-woodstep-luxury-10mm-11524-hikory-red-river-enterior-01.jpg

5. Higiénikus

A laminált padló könnyen kezelhető, higiénikus felületetet alkot. Tisztántartása igazán egyszerű, jól kicsavart nedves ruhával, a kifejezetten laminált padlóhoz kifejlesztett Woodstep ápoló-tisztítóval könnyen karbantartható. Allergiásoknak is ajánlott, hiszen antisztatikus felületű, így nem vonzza a port. Fontos szempont még, hogy nincs károsanyag-kibocsátása, szemben a fapadlókkal használt lakkokkal.

6. Padlófűtésre is alkalmas

Napjainkban igen népszerű a padlófűtés, amelyre megfelelő Woodstep alátétek alkalmazásával bátran tehető laminált padló.

 

5996285101172-laminalt-padlo-woodstep-vintage-10mm-10422-lake-fenyo-enterior-01.jpg

7. Óvja a környezetet

A laminált padló minden tekintetben természetes termék, hiszen fából készül. A kifinomult technológiai megoldásoknak köszönhetően anélkül kapunk valósághű, akár egzotikus famintázatokat, hogy az értékes erdőkben kárt tennénk. Feladata teljesítése után a laminált padló ártalmatlan hulladékká válik, nem okoz környezetszennyezést. Fontos megjegyezni azt is, hogy a Woodstep laminált padlókhoz használt faanyag kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásból származik.

 

Amennyiben Ön is szeretné élvezni a laminált padló előnyeit otthonában, irodájában, tekintse meg laminált padló választékunkat!

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés