Fedezzük fel a tekercses vinyl burkolatot!

A tekercses vinyl padlóburkolat a technika fejlődésének köszönhetően egy igazán modern, nagy ellenálló képességű, és nem utolsósorban dizájnos burkolattá vált.


Előnyei között említhetjük kopásálló, színtartó és hangszigetelő tulajdonságait. Kopásállóságáról a speciális felületi kopásálló réteg gondoskodik, mely megőrzi a tekercses vinyl padló mintáját, fényét. Színtartó, hiszen sem a tisztítás során, sem napfény hatására nem fakul, nem veszíti el a színét. Hangszigetelő tulajdonságának köszönhetően tetőterek, esetleg zajosabb műhelyek ideális burkolata is.

 

5996285503167-pvc-w-and-stone-french-5569066-enterior-02.jpg

 

További előnye, hogy széles szín-, minta- és méretválasztékban kapható, valamint lerakása, kivitelezése is igazán könnyű, hiszen nem kell fugázni, nem törik, nem szakad, így akár egyénileg, házilag is lerakható. Mindezek mellett ára is kedvező, hiszen a lerakási- és az anyagárakat figyelembe véve kedvezőbb költségekkel számolhatunk, mint bármely más, azonos funkciót ellátó burkolat mellett.


A későbbiekben pedig könnyen tisztítható, karbantartható, ami szintén előnyére válik. A DIEGO tekercses vinyl padlóira ráadásul hosszú távon számíthat, hiszen a hagyományos tekercses vinyl padlókhoz viszonyítva a DIEGO által forgalmazott tekercses vinyl padlók mérettartása jobb a sűrűbb üvegszálerősítés miatt, illetve erősebb kopóréteggel rendelkezik, mely védi a dekor felületet.  

 

5996285503204-pvc-wood-and-stone-5827069-enterior-01.jpg


A felületi megjelenés változatos, melyek között élethű és dizájn mintázatokat is megtalálunk. A DIEGO kínálata alapvetően 3 csoportra osztható: parketta mintás, kőlap mintás, valamint dizájn mintázatok is megtalálhatóak a választékban. A parkettamintás tekercses vinyl padlók különlegessége, hogy a természetességet a fa erezetének kihangsúlyozásával és kitapinthatóságával érik el. A kőlapmintás tekercses vinyl padlók felületi- és fugakiképzése a valódi kőlapmintákkal megegyező, míg a modern, dizájn mintás padlók színei és formái teljesen eltérnek a hagyományos tekercses vinyl padlóktól, ezáltal egyedi, és akár meghökkentő megjelenést kölcsönöznek a térnek.


Tekintse meg Ön is a DIEGO tekercses vinyl padló kínálatát, és válassza ki kedvencét!

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés