Így használja fel a megmaradt padlószőnyeget!

Padlószőnyeget vásárolt a hálószobába, és megmaradt egy szélesebb csík belőle? Szegesse be színes szegőszalagjainkkal, és használja fel a gardróbban, vagy a folyosón!

Mivel a padlószőnyeget a tekercs teljes szélességében tudja megvásárolni, előfordulhat, hogy a szoba méretéből adódóan leesik egy szélesebb darab belőle. Ezt kreatívan felhasználhatja, hiszen beszegve kiválóan szolgálhat a gardróbban, vagy a folyosón, hogy puha felület legyen a talpa alatt ezeken a felületeken is.

A szegőszalagok gyönyörű színekben pompáznak, finom, puha fonalból készülnek, rendkívül tartósak és dekoratívak! Színben illeszkedhetnek a választott szőnyeg tónusához, de azzal is játszhatunk, hogy kifejezetten eltérő színt választunk, kiemelve így a szőnyeg szélét. Választhatunk például a fekete padlószőnyeghez piros szalagot, a fehérhez feketét, de a szőnyeg mintázatának egyik színéhez is igazíthatjuk a szegőszalag árnyalatát.

 

shutterstock_117330715.jpg

 

shutterstock_141620953.jpg


A Diego kollekciójában a Quickstep szegőszalag több mint 100-féle gyönyörű színben elérhető, így nem garantáljuk, hogy a választás könnyű lesz, azonban abban biztos lehet, hogy remek megoldás mellett dönt! Tekintse meg a szegőszalagokat személyesen is a Diego áruházakban!

Mentés

Mentés

Mentés

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés