Padlószőnyeg alátétek

A DIEGO padlószőnyeg választékát az elmúlt időszakban soha nem látott méretűre fejlesztette. Színek, minták, anyagok és struktúrák széles választékát nyújtjuk, miden stílushoz és pénztárcához igazodva, első osztályú minőségben. Annak érdekében, hogy a megálmodott padlószőnyeg látványa, minősége a lehető legtovább tökéletes maradjon, a DIEGO egy teljes padlószőnyeg rendszert fejlesztett ki. Ez a rendszer magában foglal minden lerakáshoz szükséges terméket, s ezek szakszerű használata esetén a megvásárolt padlószőnyegre 5 év rendszer garanciát biztosítunk.

 

padloszonyeg-pop-art-2829-0580-enterior-01.jpg

 

A szakszerű lerakáshoz a DIEGO kínálatában magas minőségű aljzatkiegyenlítő ragasztók és színazonos szegélylécek is rendelkezésre állnak, széles választékban.

paszonyeg_alat1.jpgA legdrágább padlószőnyeg komfortérzete is fokozható az alátétek alkalmazásával, melyekből a DIEGO két típust kínál:

A szivacsos alátét közvetlenül a padlószőnyeg alá helyezve növeli a járáskomfortot, puhábbá teszi a padlószőnyeget, és megnöveli a szőnyeg élettartamát. Hő- és hangszigetelő hatása az egész teret élhetőbbé, igényesebbé varázsolja.

 

 

 

paszonyeg_alat2.jpg

A gumis alátét hangszigetelő hatása egyedülálló, magas strapabírásának köszönhetően lépcsőfelületen, lakossági igénybevétel esetén görgősszék alatt, és padlófűtéses helyiségben is használható.

Teljes padlószőnyeg és PVC kínálatunkat, a szükséges kiegészítőkkel együtt minden DIEGO áruházban megtalálja, kérjük, forduljon bizalommal szakértő munkatársainkhoz, akik egy csésze kávé mellett szívesen tájékoztatják Önt a rendszergarancia feltételeiről is.

 

HU_5-ev_szurke_vastagabbkorvanal.jpg

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés