Univerzális készfüggönyök

Új függönyre vágyik? A készfüggönyök gyors megoldást jelentenek, ráadásul a felfüggesztésre is többféle módot nyújtanak!


A készfüggönyök rendkívül praktikus megoldást nyújtanak azoknak, akik a könnyű és azonnali megoldásokat kedvelik. Nem kell bajlódni otthon a méretvétellel, varrási mód választásával, valamint természetesen várni sem kell az új függönyökre, hiszen az áruházból azonnal elvihetőek. A készfüggönyök tehát gyors „fogd és vidd” megoldást jelentenek.  

 

1.jpg

 

Emellett a DIEGO új fejlesztésének köszönhetően többféle lehetőséget nyújtanak a felrakásra, felfüggesztésre. A „3+1 koncepció” szerint a készfüggönyökre varrt univerzális behúzószalag segítségével összesen négy különböző mód szerint függeszthetőek fel a karnisra:

 

1. Mennyezeti sín + kampó: Ez esetben a karnis a mennyezetre kerül. A karnissínbe kis kampók csúsztathatók, melyeket a készfüggönyön lévő többfunkciós behúzószalagba akaszthatunk be. Ez a felfüggesztési mód nagyon elegáns megjelenést nyújt, hiszen a sín alatt rögtön a függöny látszódik, a kampók nem észrevehetőek a behúzószalag kialakításának köszönhetően.

 

2.jpg

 

2. Rúdkarnis + behúzószalag: Ennél a rögzítési módnál a függöny rúdkarnisra kerül, méghozzá olyan módon, hogy a karnis a függönyön lévő univerzális behúzószalagba húzható be. Maga a karnisrúd így tehát rejtve marad, ami szintén nagyon elegáns megoldást nyújt, és a kezelése is egyszerű, hiszen csak le kell húzni a karnisrúdról a függönyt.

 

3.jpg

 

3. Rúdkarnis + karika + csipesz: Ez a megoldás egy hagyományosabb felfüggesztési mód, mely során a karnisra karikák kerülnek, azokra pedig csipeszek, utóbbiak tartják a függönyt. Ebben az esetben a rúdkarnis is teljes mértékben látszik, valamint a karikák és csipeszek is látszó elemek. Ezt a felfüggesztési módot érdemes klasszikusabb jellegű vagy a vintage stílussal párosítani.  

 

4.jpg

 

+1 Ringli: A ringlik rendkívül modern megjelenést nyújtanak, lényegük, hogy a függöny felső részére fém karikák kerülnek, amelyek egyúttal felfüggesztésre alkalmas lyukakat is képeznek a függönyben. A függönyt ezeken a karikákon át húzhatjuk fel a karnisrúdra. Amellett, hogy a ringlik dekoratívak, könnyed megoldást jelentenek és leginkább a modern terekben mutatnak jól.

 

5.jpg

 

Összefoglalva, a DIEGO újítása alapján az univerzális behúzószalaggal ellátott készfüggönyök nemcsak gyors és könnyű megoldást nyújtanak otthona függönyözésére, hanem a választás örömteli lehetőségét is nyújtják a függönyök felfüggesztését illetően, hogy azok tökéletesen passzoljanak otthona stílusához!

 

Keresse az univerzális behúzószalaggal ellátott készfüggöny-kínálatunkat az Önhöz legközelebb eső DIEGO áruházban!

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra és kollegáink segítenek a megoldásban áruházainkban.

Áruházaink

Szeretne akár 20% kedvezményt kapni?

Legyen klubtag és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés