Varrott függöny vagy készfüggöny?

Milyen lehetőségeket rejt a varrott függöny és milyen előnyei vannak a készfüggönynek? Melyiket mikor válassza? Alábbi cikkünkben ehhez nyújtunk segítséget. 

 

A tekercsben kapható függönyanyagokból bármilyen elképzelés megvalósítható, így otthona minden helyiségének függönyözéséhez tökéletes megoldás. Azonban a függönyvarrásra várni kell, áruházanként eltérő, hogy milyen időtartamot, hány napot. Amennyiben a gyors és azonnali megoldásokat jobban értékeli, akkor Önnek ajánljuk a készfüggönyöket, melyek azonnal elvihetők az áruházból, és többféle módon felfüggeszthetőek.

 

5996285238786-fuggony-super-soft-szaten-keszfuggony-menta-enterior-01.jpg

 

Melyik kedvezőbb árú?


Amennyiben ugyanabból a függönyanyagból tekercsben kapható függönyanyag és készfüggöny is van, akkor a készfüggöny ára sokkal kedvezőbb: A gyári sorozatgyártott készfüggönyeink árai -33% vagy -50%-kal kedvezőbbek, mint az azonos méretben és azonos alapanyagból helyben elkészített függönyeink.

 

5996285238755-fuggony-super-soft-szaten-keszfuggony-puder-enterior-01.jpg

 

Nagyobb ablakok függönyözése esetén melyik jobb?


Manapság divatosak a nagy, egybefüggő üvegfelületek. A méretre varrt függönyökkel könnyen függönyözhet ilyen felületeket is, azonban készfüggönyökkel is megvalósítható a függönyözés. Ez esetben több panelt kell egymás mellé helyezni, pl. 150-225 cm szélesség esetén 3-at, míg 300-375 cm esetén 5 panel szükséges.

 

5996285238724-fuggony-super-soft-szaten-keszfuggony-tejeskave-enterior-01.jpg

 

Méretre igazítás lehetséges?


A varrott függönyök esetében teljesen egyértelmű, hogy az egyedi igényeknek megfelelően, méretpontosan készül el a függöny. A készfüggönyök esetében is van azonban lehetőség igazításra, amennyiben a függöny túl hosszú, a felhajtást elvégezzük Önnek.

 

Ha tehát gyors és kedvező árú függönyt szeretne, akkor válassza a készfüggönyt, amennyiben azonban egyedi igényeket szeretne megvalósítani, és tud várni a függöny elkészítésére, akkor válassza a varrott függönyt!

 

Tekintse meg áruházainkban a tekercsben kapható függönyöket és a készfüggönyöket is, és válassza az igényeinek leginkább megfelelőt!

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés