Vásároljon online!

A koronavírus miatt kialakult helyzetre tekintettel a DIEGO áruházai korlátozott időtartamban látogathatók, ám Önnek ez idő alatt sem kell lemondania a vásárlásról!

 

Otthonról, néhány kattintással kiválaszthatja kedvenc termékeit: állítsa össze bevásárlólistáját, majd küldje el egy áruháznak. Kollégáink ezután felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessenek a vásárlás és a házhozszállítás lehetőségeiről.

 

Az alábbiakban lépésről-lépésre megmutatjuk, hogyan működik a bevásárlólista:

 

1. LÉPÉS

A választott termék oldalán nyomja meg a "HOZZÁADÁS A BEVÁSÁRLÓLISTÁHOZ" feliratú gombot!

 

1ck.jpg

 

 

2. LÉPÉS

Ezt követően a bevásárlólistájához jut, ahonnan vagy folytathatja a böngészést, vagy elküldheti bevásárlólistáját egy áruháznak, az "ÉRDEKLŐDÖM" gombra kattintással.

 

2ck.jpg

 

3. LÉPÉS

Ezután kérjük, adja meg adatait, illetve elérhetőségeit, amelyeken felvehetjük Önnel a kapcsolatot, hogy közvetlenül egyeztessünk a vásárlás és a kiszállítás részleteiről.

 

3ck.jpg

 

 

4. LÉPÉS

Magyarországon már 101 DIEGO áruház fogadja az érdeklődők üzeneteit, válassza ki az Önhöz legközelebb esőt! Üzenetét és bevásárlólistáját közvetlenül ennek az áruháznak fogja elküldeni a rendszer.

 

4ck.jpg

 

5. LÉPÉS

Kérdése van? Itt jelezheti kollégáinknak, ha további információra van szüksége a termékeinkről. Ha már döntött a vásárlásról, szintén itt tud egyeztetni velünk a kiszállítás részleteiről.

 

 

5ck.jpg

 

6. LÉPÉS

Adatai megadása mellett direkt üzenetet is írhat a választott áruháznak, amelyben röviden egyértelműsíti, mivel kapcsolatban szeretne további felvilágosítást kapni.

 

Ezt követően nyomja meg a "KÜLDÉS" gombot! Kollégáink ezután 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése miatt.

6ck.jpg

Tanácsra van szüksége a megfelelő választáshoz?

Megvendégeljük egy csésze kávéra, és kollégáink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Áruházaink

Szeretne akár 50% kedvezményt kapni?

Igényeljen DIEGO Klubkártyát és vásároljon kedvezőbb áron!

Kártyaigénylés