Bemutatkozás

 

A DIEGO egy dinamikusan fejlődő nemzetközi franchise kereskedelmi hálózat, mely három országban képviselteti magát: Magyarországon, Romániában és Szlovákiában, több mint 160 áruházzal. A franchise üzlethálózat működtetésének lényege, hogy a vásárlók mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a DIEGO termékkínálatát.

A DIEGO fő termékcsoportjait a laminált padló, vízálló padló, szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta, és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják. A termékfilozófia része, hogy a magas minőségű termékeket elérhető áron, fix kollekciókban értékesíti. Évente két alkalommal változik a kollekció, így a tavaszi-nyári és az őszi-téli szezonra jelennek meg új termékek.

A DIEGO áruházakban ingyenes szaktanácsadással, és egy csésze finom kávéval várjuk vásárlóinkat, hogy megismerkedjenek kiváló minőségű, és kedvező árú termékeinkkel, melyekhez minden szükséges kiegészítő terméket is megtalálnak kínálatunkban.

A DIEGO folyamatosan keresi az új fejlesztéseket és technikai vívmányokat termékkörei tekintetében, így számos korszerű megoldással áll a vásárlók rendelkezésre. Emellett a környezetvédelem és a textilhulladékok újrahasznosítása is egyre fontosabb szerepet kap a cég életében.

A DIEGO sikereit különböző díjak is mutatják: több alkalommal is elnyertük már a „Superbrands”, „Magyar Brands”, „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” díjakat, valamint a Magyar Franchise Szövetség is rendszeresen elismerésben részesíti a DIEGO tevékenységét.

A DIEGO jövőbeli tervei között szerepelnek további boltnyitások Romániában és Szlovákiában, valamint további országok felé történő expanzió is.