Kapcsolat

 

Célunk, hogy minden vásárlónknak a megfelelő információt tudjuk nyújtani és maximálisan elégedett legyen. Ezért, ha kérdésed merült fel a termékekkel, a rendeléssel, az áruházainkkal, a klubkártya programunkkal kapcsolatban, vagy szeretnéd megosztani velünk online vagy üzleteinkben szerzett tapasztalataid, akkor lépj kapcsolatba velünk ügyfélszolgálati elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre!

Telefon

Hívd központi ügyfélszolgálatunkat webes rendeléseiddel és kérdéseiddel kapcsolatban, elérhetőek vagyunk hétfőtől péntekig reggel 8:00 és 16:00 óra között.

+36 29 567 677

 

Élő Chat

Lépj kapcsolatba velünk élő Messenger chat szolgáltatásunkon keresztül a www.diego.hu oldalon, kollégáink hétfőtől péntekig reggel 8:00 és 16:00 óra között válaszolnak kérdéseidre.

 

E-mail

Írj nekünk üzenetet az alábbi e-mail címek egyikére, attól függően, milyen kérdésed van. Bejövő e-mailjeinket kiemelten kezeljük, ügyfélszolgálatunk igyekszik a lehető leggyorsabban, maximum 24 órán belül válaszolni.

 

Általános érdeklődéssel, vásárlással, vagy termékkel kapcsolatos kérdéssel, reklamációval és elállási igénnyel kapcsolatban, az alábbi e-mail címen tudunk segíteni:

ugyfelszolgalat@diego.hu

 

Online megrendeléseddel, webáruházunkkal, csomagod kiszállításával, rendelésed módosításával és adatváltoztatással kapcsolatos kérdés esetén az alábbi e-mail címen segítünk:

webaruhaz@diego.hu

 

Irodánk és logisztikai központunk e-mail címe, ahol partnereink megkereséseire tudunk válaszolni:

info@diego.hu

 

Áruházaink

Áruházaink listáját az alábbi linken tudod megtekinteni. Itt megtalálod minden áruházunk közvetlen címét és elérhetőségét.

https://www.diego.hu/aruhazaink

 

Központ

 

DIEGO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

2372 Dabas
Beton út 26.

Magyarország

GPS: N 47.16898 E 19.362577
Google maps: https://goo.gl/maps/rPD37U5sto71Yihs6