SZOLGÁLTATÁSOK

Áruházainkban számos szolgáltatással segítünk hozzá ahhoz, hogy az általad megvásárolt termékek személyre szabottan, és minél könnyebben jussanak el otthonodba. Sőt, a nagytakarítás is könnyebb tisztítógépünk segítségével!

 

 

 

Házhozszállítás

Áruházainkban történő vásárlás esetén is élhetsz a házhozszállítás lehetőségével. Sőt, DIEGO Klubkártyával most 50% kedvezményt is adunk a szállítás, illetve behordás árából. Amennyiben valamelyik DIEGO üzletben vásároltál, egyeztess a helyszínen lévő munkatársainkkal, akik készségesen segítenek a szállítás leszervezésében. Kiválaszthatod a neked leginkább megfelelő időpontot, valamint azt is, hogy csak ajtóig történő szállítást szeretnél kérni, esetleg behordással együtt igényled a vásárolt terméket. Fizess akár az áruházban, vagy akár a helyszínen! Házhozszállítási díjaink körzetenként változhatnak, kérjük tájékozódj áruházainkban!

hazhozszallitas

 

 

Tisztítógép bérlés

Adj életet kedvenc szőnyegeidnek és béreld ki áruházainkból prémium Kärcher tisztítógépünket! Ez a nagy teljesítményű takarítógép szőnyegek tisztítása mellett kiválóan alkalmas kárpitok, kanapé, bútorok takarítására is. A tisztítógép kölcsönzési díja 9.990 Ft/nap, azonban Klubkártyával most 50% kedvezményt tudunk biztosítani, azaz 4.990 Ft/nap díjért kibérelheted.

 

 

 

Függönyvarrás

Dekoráld otthonod álmaid függönyével! Nincs más dolgod, mint kiválasztani az anyagot online, vagy bármely DIEGO áruházban és varrónőink precízen megvarrják neked. Ahogy nincs két egyforma otthon, úgy nincs két egyforma függöny megoldás sem. Konzultálj szakképzett varrónőinkkel, akik minden kérdésben a segítségedre lesznek, legyen szó karnisokról, a megfelelő anyag kiválasztásáról, vagy egy ablak sajátos függönyözéséről. Készfüggöny vásárlása esetén, amennyiben szükséges, felhajtjuk és méretre szabjuk a kiválasztott darabot. A függönyvarrást 599 Ft/fm-től vállaljuk. Azonban amennyiben rendelkezel DIEGO Klubkártyával, most 50% kedvezménnyel, azaz 299 Ft/fm-től veheted igénybe ezt a szolgáltatást. Válassz exkluzív függönyanyagaink közül, melyek varrását ingyenesen biztosítjuk!

 

szőnyegszegés

 

Szőnyegszegés

Egyedi méretű vagy formájú szőnyegre van szükséged? Válassz szebbnél szebb padlószőnyegeink közül, és áruházainkban szakképzett kollégáink méretre vágják, valamint beszegik az általad megálmodott szőnyeget. Kapacitástól függően általában 1-2 hét a vállalási határidő. Amennyiben rendelkezel Klubkártyával, úgy 50% kedvezményt biztosítunk a szegési díj árából.
- Fonalas szegés: 1.599 Ft/fm, Klubkártyával 799 Ft/fm
- Velour szalagos szegés: 1.599 Ft/fm, Klubkártyával 799 Ft/fm
- Quickstep szalagos szegés: 1.799 Ft/fm, Klubkártyával 899 Ft/fm

 

 

FONTOS! Szolgáltatásaink áruházanként eltérőek lehetnek, kérjük, érdeklődj a pontos részletekről a hozzád legközelebb eső áruházban!