2021-ben negyedszer is Superbrands-díjas a DIEGO

Idén tizenhetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat, a DIEGO immár negyedszer részesült az elismerésben!

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 41 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Idén tizenhetedik alkalommal ült össze a jelenleg 21 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely a DIEGO-t érdemesnek találta a Superbrands 2021 védjegy viselésére. A DIEGO büszke arra, hogy a 2011-ben, 2012-ben, majd 2017-ben elnyert díj után 2021-ben ismét méltónak bizonyult az elismerésre!