DIEGO-NAPOK

Március 7-10. között újra DIEGO-napok 15-20% kedvezménnyel!

Újra itt vannak a DIEGO-NAPOK, négy nap, amikor az ország bármely DIEGO-áruházában és webáruházunkban is kedvezményesen vásárolhatsz! 

Áruházainkban:

Március 7-10. között, csütörtöktől vasárnapig keresd fel a több mint száz DIEGO áruház közül a hozzád legközelebb esőt, és vásárolj kedvezményes árakon!

15% kedvezmény 

20% kedvezmény

FIGYELEM!
Egyes áruházaink eltérő nyitvatartással üzemelnek. Kérjük, hogy vásárlás előtt áruházaink nyitvatartásáról tájékozódj az áruházak adatlapján!

Webáruházunkban:

A kedvezmény a webáruházban is érvényesíthető! Március 7-10. között webáruházunkban a kedvezménnyel csökkentett árakon lehet megvásárolni azokat a termékeket, amelyekre a kedvezmény vonatkozik. (A kedvezményes árakon történő vásárláshoz kuponkód nem szükséges!)

Központi ügyfélszolgálatunk 2024. március 7-10. között, a DIEGO-napok időtartama alatt csütörtökön és pénteken 08:00-20:00 között, szombaton 10:00-18:00 között, vasárnap 08:00-16:00 között érhető el! A kérdésekre telefonon és chat üzenet formájában is válaszolunk!
 
Kivételek és részletek:

Az ajánlat 2024. március 7-10. között érvényes, kiegészítő termékekre is vonatkozik. Egyéb akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció a következő egyedi jelölővel (“Outlet”, „Klubkártyával”, „Bombaár”, "Készletkisöprés")  megkülönböztetett termékeinkre NEM vonatkozik. A kedvezmény minden magyarországi DIEGO áruházban és webshopunkban is érvényesíthető, a készleten lévő termékekre érvényes.