GLAMOUR-napok a DIEGO-ban

Április 11-14. között ismét GLAMOUR-napok a DIEGO-ban!

Újra itt vannak a GLAMOUR-napok, amikor az ország bármely DIEGO-áruházában, és webáruházunkban is kedvezményesen vásárolhatsz! 

Milyen termékkörökre vonatkozik a kedvezmény?

20% kedvezménnyel vásárolhatsz vízálló laminált padlót, darabszőnyeget, függönyt, karnist és tapétát, és ezek kiegészítő termékeit. 

Hogyan érvényesítsd?

Áruházainkban: Keresd fel a közel száz DIEGO áruház közül a hozzád legközelebb esőt, és a GLAMOUR-kuponfüzetből kivágott kupon felmutatásával vásárolj 20% kedvezménnyel!

FIGYELEM! Egyes áruházaink eltérő nyitvatartással üzemelnek. Kérjük, hogy vásárlás előtt áruházaink nyitvatartásáról tájékozódj az áruházak adatlapján!

Webáruházunkban: Április 11-14. között webáruházunkban kuponkóddal vásárolhatod meg kedvezményesen azokat a termékeket, amelyekre a kedvezmény vonatkozik. A kedvezményre jogosító kupont (és rajta a kuponkódot) keresd a GLAMOUR-kuponfüzetben és a GLAMOUR Univerzum-applikációban. 

Kiemelt ügyfélszolgálat:

Központi ügyfélszolgálatunk 2024 április 11-14. között, a GLAMOUR-napok időtartama alatt csütörtökön és pénteken 08:00-20:00 között, szombaton 10:00-18:00 között, vasárnap 08:00-16:00 között érhető el! 

Kivételek és részletek:

Az ajánlat 2024.04.11-14. között érvényes, kiegészítő termékekre is vonatkozik. Egyéb akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze! Az akció a következő egyedi jelölővel (“Outlet”, „Klubkártyával”, „Bombaár”)  megkülönböztetett termékeinkre NEM vonatkozik. A kedvezmény beváltható minden magyarországi DIEGO áruházban és webshopunkban! A kedvezményes termékekre beérkező megrendeléseket a promóció ideje alatt rendelkezésre álló készlet erejéig tudjuk befogadni. A kedvezményre jogosító kuponokat keresd a szeptember-októberi GLAMOUR magazinban található GLAMOUR-kuponfüzetben, és a GLAMOUR Univerzum-applikációban!
 
Fontos információ! A GLAMOUR-napok alatt, a megnövekedett megrendelések mennyisége miatt a rendelésed kiszállítása néhány nappal több időt is igénybe vehet, mint a szokásos 2-5 munkanap.