Kerti bútorok a DIEGO kínálatában

A DIEGO idei újdonságai között szerepelnek a kerti bútorok, melyek praktikus berendezési elemei akár egy kis balkonnak, akár egy nagyméretű terasznak, kiülőnek.

Kétszemélyes szettek

Kis erkély, balkon esetén kétszemélyes kerti szettjeinket ajánljuk, melyek jó szolgálatot tesznek a reggeli kávézásnál, esti borozgatásnál, vagy baráti beszélgetéseknél.

Négyszemélyes szettek

Amennyiben nagyobb terasszal, kerti kiülővel rendelkezel, akkor négyszemélyes szettjeinket ajánljuk. Ezek a szettek négy fő számára kényelmesek, két darab egyszemélyes fotellel, egy kétszemélyes kanapéval, és egy asztalkával együtt alkotnak szettet.

Kültéri étkezőszékek, asztalok

Ha az étkezéseket szeretnéd a szabadban tölteni, akkor válassz egy nagyobb asztalt, és hozzá színben illeszkedő székeket. A kínálatunkban találsz sima felületű, illetve rattanhatású darabokat is, karfás, vagy karfa nélküli kivitelben.

Gyerekszékek

A legkisebbekre is gondoltunk: a kertben töltött idő még vidámabb lehet színes gyerekszékeinkkel. Egy kisasztal köré akár mind a négy színt társítva igazán látványos lesz a végeredmény.

Hogyan tisztítsd?

A műanyag alapanyagú kerti bútorokat könnyen tisztíthatod tisztítószerrel átitatott, nedves törlőronggyal. Kifejezetten ilyen jelleg kültéri bútorok tisztítására ajánljuk kerti bútor tisztítónkat.

A kerti bútor tisztító hatékony tisztítószer műanyag- és műrattan kerti bútorok, hintaágyak, napozóágyak, kerti székek, asztalok, műanyag- és műrattan kaspók, balkonládák, műanyag belátásgátlók, műanyag napellenző, redőny- és zsalugáter lamellák és egyéb műanyag termékek tisztítására. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket, a port, madárürüléket, zsíros foltokat, ételmaradékot és számos egyéb szennyeződést.