Klubkártyás napok

Május 9-12. között Klubkártyás napok a DIEGO-ban, áruházainkban és webshopunkban is 10-20% kedvezménnyel vásárolhatsz!

DIEGO Klubkártyád most többet ér! A Klubkártya birtokában 10-20% kedvezménnyel vásárolhatsz május 9-12. között kerti bútorokat, kültéri burkolatokat és kerti kiegészítőket. 

Milyen termékekre vonatkozik a kedvezmény?

10%:

20%:

Hogyan érvényesítsd?

ÁRUHÁZAINKBAN:

Áruházainkban a kedvezmény már meglévő, vagy újként regisztrált Klubkártyával is érvényesíthető! Klubkártyát a vásárlás előtt weboldalunkon vagy az áruházban is igényelhetsz. 
FIGYELEM! Egyes áruházaink eltérő nyitvatartással üzemelnek. Kérjük, hogy vásárlás előtt tájékozódj áruházaink nyitvatartásáról az áruházak adatlapján!

WEBÁRUHÁZUNKBAN:

A webáruházban a kedvezményes vásárláshoz nem szükséges kuponkód. Amennyiben rendelkezel már meglévő DIEGO Klubkártyával, és korábban regisztrált fiókkal, bejelentkezés után a kedvezménnyel csökkentett árakat fogod látni. A Klubkártyás napok alatt beérkező rendelések esetében a házhozszállítási idő megnövekedhet.

Klubkártya igénylés

Igényelj Klubkártyát most néhány adat megadásával, és pár percen belül már használhatod is a digitális klubkártyádat! Kattints az alábbi gombra, és regisztrálj most!

Kivételek és részletek:
Az ajánlat 2024. május 9-12. között érvényes, kiegészítő termékekre is vonatkozik. Egyéb akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény beváltható minden magyarországi DIEGO áruházban és webshopunkban! A kedvezmény a bolti, illetve központi készleten lévő termékekre vonatkozik.