Kültéri újdonságok a DIEGO kínálatában

Tedd hangulatosabbá teraszod, erkélyed, vagy a kerted! Számos új megoldással, ötlettel szolgálunk ahhoz, hogy mindezt megvalósítsd!

Zöldfalak

Beltéri és kültéri falfelületet is dekorálhatsz vertikális zöldfalaink segítségével, melyek kiválóan alkalmazhatóak falfelületek dekorálására, különböző helyiségek, enteriőrök hangulatosabbá tételére. 1x1 méteres panelekben kaphatóak, könnyen egymás mellé illeszthetőek, összeillesztve egységes, összefüggő felületet alkotnak. Egyszerűen szerelhető, a műanyag alap ollóval vágható, a fogadófelületre felcsavarozással rögzíthető. Természetes hatású, időjárásálló. Nem igényel öntözést vagy karbantartást. 100%-ban újrahasznosítható.

Kültéri dekorációk

Szintén beltérben és kültéren is jól mutatnak az örökzöld dekorációs gömbök, melyek akár növénytatóba téve, akár fellógatva hangulatos látványelemei lesznek a térnek. A növénygömbök átmérője 28 cm, levelei természetes élénkzöld színűek. Anyagukból adódóan karbantartást nem igényelnek, így egész évben élvezhető az általuk kialakított természetes hatású zöld környezet. A gömbök időjárás- és UV-állóak, ezért tartósságukat hosszan megőrzik. 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készülnek. 

WPC teraszburkolatok

A WPC burkolatok a fa szépségét és a modern műanyag ellenállóságát ötvözik. Teraszok, erkélyek tökéletes, időtálló burkolatai lehetnek. A laminált padlókhoz hasonlóan hosszabb szálú, illetve négyzet alakú panelekben kaphatóak. Termékeink lakossági célú felhasználásra alkalmasak.

Gumilapok

A kínálatban található gumilapok többféle felhasználási területre alkalmazhatóak: fitnesz- és tornatermekbe, járdák, teraszok burkolatként, játszóeszközök, medencék köré.