Marketing díjas a DIEGO

A Magyar Franchise Szövetség évről-évre díjazza azokat a franchise hálózatokat, akik az elmúlt évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A 2021-es évre vonatkozóan a DIEGO elnyerte a Magyar Franchise Szövetség Marketing díját!

A Magyar Franchise Szövetség évről-évre díjazza azokat a franchise hálózatokat, akik az elmúlt évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A 2021-es évre vonatkozóan a DIEGO elnyerte a Magyar Franchise Szövetség Marketing díját!

Büszkék vagyunk rá, hogy a DIEGO ismét a Magyar Marketing Szövetség díjazottai között szerepel! A díj elnyeréséhez számos feltételnek kell megfelelni: a pályázaton olyan jelentkező nyerhet, aki országos lefedettséggel és szakmai ismertséggel rendelkezik, valamint a márkaismertség növekedése kimutatható a vizsgált évben, az azt megelőző évekhez viszonyítva. Természetesen, a pályázat része a marketing koncepció részletes bemutatása, a médiamegjelenések, reklámkampányok dokumentálása és az országos marketing tevékenység hatékonysága.

A DIEGO Kft. közel 30 éve meghatározó, piacvezető szereplője a hazai kereskedelmi lakberendezési áruházláncoknak. Országos lefedettséggel rendelkezik, a kiskereskedelmi hálózat mérete Magyarországon együtt 42 ezer négyzetmétert tesz ki, több mint 100 áruház értékesíti a termékeinket csak Magyarországon. Magas ismertséggel rendelkező, kedvelt márka, melynek termékei szinte minden magyar háztartásban megtalálhatóak.

A DIEGO 2021-es marketing stratégiájában egyaránt szerepet kaptak a digitális, online kampányok, a rádióhirdetések, az outdoor - OOH megjelenések, a szakmai kiállítások, valamint a CSR is. A rebranding kampány zászlóshajója azonban a DIEGO első nagyreklámfilmje volt. A több hónap előkészítés után forgatott reklámfilmmel májustól indult az országos televíziós kampány, mely a nyár folyamán több mint 43 magyar TV-csatornán futott kiemelkedő eléréssel. Valamint, az ősz folyamán országos mozikampány is csatlakozott hozzá.

A zsűri értékelése szerint, 2021-es marketing stratégiánkkal és megjelenéseinkkel kiérdemeltük a szövetség Marketing díját! Ezúton is köszönjük az elismerést!

Az idei évben 2022. március 17-én kerül megrendezésre a hazai franchise szakma legrangosabb eseménye, a Franchise Díjkiosztó Gála. A Magyar Franchise Szövetség gálaestjén a hagyományokhoz híven kiosztásra kerülnek a 2021. évi franchise díjak. A Díjkiosztó Gálavacsorának a főváros szívében található Boscolo Budapest ad otthont.