Otthon a stílusodban: új tv szpot és születésnapi promóció

Idén 30 éves a DIEGO, ez alkalomból pedig nemcsak egy új TV szpottal, hanem egy szülinapi promócióval is készült az áruházlánc, ami május 2. és június 30. között elérhető.

“Egy olyan filmmel szerettük volna folytatni a tavaly elkezdett márka újrapozícionálást, ami illeszkedik az előzőhöz, tovább erősíti a brand imidzsét, és széles célcsoportot tud megszólítani – nyilatkozta Gesztesi Gábor, a DIEGO marketingigazgatója. – Szerencsére sikerült egy olyan gondolatot találnunk, ami választ ad minderre: Otthon a stílusodban”.

A film kiindulópontja, hogy nem vagyunk egyformák – más a stílusunk, más az életstílusunk – ezt pedig a személyes terünk is tükrözi. Nem véletlen, hogy mindenki a saját terében érzi magát igazán otthon. Viszont a DIEGO széles választékában és stílusos kínálatában mindenki könnyedén megtalálhatja a számára otthonos megoldásokat.

A film forgatása egy hosszú nap alatt zajlott le, de az előkészületek már pár nappal korábban elkezdődtek egy stúdióban. Varga Magdi (látványtervező) a csapatával felépített három különböző díszletet, gondosan kiválogatva a rendezővel a laminált padlókat, szőnyegeket, tapétákat és kiegészítő függönyöket, kivétel nélkül a DIEGO kínálatából.

Az volt a célunk, hogy különféle generációk életébe nyerjünk bepillantást. Ezen pillanatokon keresztül válhat láthatóvá, hogy minden korcsoport megtalálhatja az egyéniségéhez és stílusához passzoló terméket a DIEGO-ban” – tette hozzá Hartung Attila rendező.

A TV spot itt tekinthető meg, míg a werkfilm itt érhető el.

A nyereményjáték részletei itt olvashatóak

 

További hivatkozások: