Tisztítószerek

A DIEGO legújabb termékcsaládja a DIEGO clean&care növényi eredetű, környezetbarát tisztítószerek használatával egy lépéssel közelebb kerülhetsz a fenntartható életformához.

 

Az egész család kedvencei lesznek ezek a termékek, hiszen bőrbarát és biológiailag gyorsan lebomló, növényi összetevőket tartalmaznak, melyeknek köszönhetően kimagasló tisztító hatást érhetünk el használatuk során. Szín- és szálkímélő szerek, így gyengéden bánnak a különböző felületekkel.
Az organikusan termeszthető, megújuló összetevőkből kifolyólag teljes mértékben vegán termékek, továbbá nem tartalmaznak környezetünkre és egészségünkre káros anyagokat. Fontos tulajdonságuk, hogy hipoallergének, így az érzékeny bőrűek számára is ideális eszközként szolgálnak a takarításhoz. Használd őket bármilyen hőmérsékleten, a végeredmény pedig magáért beszél!

  • GMO mentes
  • Növényi alapú összetevők
  • Könnyen lebomló alapanyagok
  • Allergénmentes illatanyag

Szőnyegöblítő koncentrátum

Extrakciós szőnyegtisztítógéphez ajánlott szőnyegöblítő koncentrátum, zöld alma illatban. Az öblítőszer használatával a szőnyeg szálaiban maradt szennyeződések, haj- és szőrszál, por és egyéb mosószer maradványok könnyedén eltávolíthatóak. A szőnyeg szálai puhák, lágy tapintásúak és higiénikusan tiszták lesznek. A szőnyegöblítőszer kondicionálja a szőnyeg szálait, kellemesen és hosszantartóan illatosít. 

Használati utasítás: Önts az extrakciós szőnyegtisztító gép vizes tartályába – kb. 5000 ml vízhez 20 ml (4-5 kupak) parfümös öblítőszert, és hagyd feloldódni, esetleg kavard át. A teljes feloldódás után a szokásos módon kezdj hozzá a szőnyeg extrakciós átöblítéséhez. 

Szőnyegöblítő koncentrátum

Biztonsági adatlap

Gépi szőnyegtisztító

Gépi szőnyegtisztításhoz ajánlott tisztítófolyadék, természetes növényi eredetű összetevőkkel. Ajánlott padlószőnyegek, szőnyegek, kárpitozott ülőgarnitúra, autóülés-huzat tisztítására. A szövet, kárpit szálait puhítja, lágyítja, gyorsan szárad. Allergénmentes, így kisgyermekes, vagy kisállatot tartó háztartásokba is ideális. Allergénmentes, környezetbarát. (Karcher szőnyegtisztító géppel kompatibilis)

Használati utasítás: kb. 5000 ml vízhez 30 ml szőnyegtisztító. Kövesd a gép gyártójának útmutatóját. 

Gépi szőnyegtisztító

Biztonsági adatlap

Lamináltpadló tisztító folyadék füge illatban

Laminált padló, lakkozott fapadló, parketta, parafa-padló tisztítására ideális tisztítószer. 100%-ban növényi eredetű összetevőket tartalmaz. Higiénikus tisztaságot biztosít. Kiváló zsíroldó hatású, nem tartalmaz allergén illatanyagokat, így kisgyermekes, vagy kisállatot tartó családok számára kifejezetten ajánlott. Gyorsan, csíkmentesen szára, nem hagy nyomot. 

Használati utasítás: 8000 ml vízhez 25 ml (3-4 kupak) tisztító folyadék 

Lamináltpadló tisztító folyadék füge illatban

Biztonsági adatlap

Szőnyeg- és kárpittisztító spray

Aktív oxigén tartalmú szőnyeg- és kárpittisztító. A tisztítást célirányosan kiválasztott oldószerek és felületaktív anyagok keveréke biztosítja. Aktív oxigén tartalmának köszönhetően fokozott tisztítóhatású, szagtalanít és fertőtlenít. A vörösbor és kávéfoltot is gyorsan kiszedi. Ajánljuk: fehér/világos szőnyegek, kárpitok, ülőgarnitúrák, autóüléshuzatok gépi tisztításának előkészítésére, a foltok, szennyeződések előkezelésére.

Használati utasítás: Porszívózást követően használd. A szórófejet fordítsd el és permetezd a tisztítószert a foltra. Rövid ideig hagyd hatni és puha ruhával, dörzsölés nélkül töröld át.

Szőnyeg- és kárpittisztító spray

Biztonsági adatlap

Textilfrissítő spray

Bútorkárpit frissítésére alkalmas textilfrissítő spray. Antisztatizál, frissít, élénkíti a színeket, illatosít. Ajánlott szőnyegek, kárpitok, ülőgarnitúrák, autóüléshuzatok, irodák, lakások szagsemlegesítésére. A DIEGO textilfrissítő aromavegyületeket is tartalmaz, amelyek hosszú időre frissítik a szőnyegek/kárpitok/ülőgarnitúrák/autóüléshuzatok, illetve a lakás/iroda helyiségek légterét is. 

Használati utasítás: Egyenletesen permetezd a portalanított, tiszta felületre és hagyd megszáradni. 

Textilfrissítő spray

Biztonsági adatlap

Vinyl, SPC, LVT padlótisztító folyadék

Vízálló padlók tisztítására alkalmas tisztítószer természetes növényi eredetű összetevőkkel. A termék egyik fő hatóanyaga a mosódió, amely egy természetes növényi szappan. Higiénikus tisztaságot biztosít. Kiváló zsíroldó hatású, nem tartalmaz allergén illatanyagokat, így kisgyermekes, vagy kisállatot tartó családok számára kifejezetten ajánlott. Gyorsan, csíkmentesen szárad, nem hagy nyomot. 

Használati utasítás: 8000 ml vízhez 25 ml (3-4 kupak) tisztító folyadék

Vinyl, SPC, LVT padlótisztító folyadék

Biztonsági adatlap