Több mint 3 millió forint értékű védőfelszerelést adományozott az OMSZ-nek a DIEGO

A DIEGO számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, a jelenlegi pandémiás helyzetben az egészségügy célzott támogatása.

A DIEGO a pandémiás helyzetben a szerencsés vállalatok közé tartozik, hiszen az iparágunkat nem érintette a koronavírus okozta járványhelyzet negatív hatása, sőt, növekedni tudtunk az elmúlt egy évben. Ezért is érezzük úgy, hogy kötelességünk visszaadni valamit abból, amit kaptunk, támogatva az egészségügyet.

Több mint 3 millió forint értékben adományoztunk védőfelszerelést az Országos Mentőszolgálatnak, 10.000 darab FFP2-es védőmaszk, valamint 1.000 liter kézfertőtlenítő gél formájában. Az eszközök jelképes átadása 2021. április 27-én történt, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a DIEGO Kft. ügyvezetőjétől, Varga Balázstól, és marketingvezetőjétől, Gesztesi Gábortól vette át az adományokat.

Ezzel egyidőben a DIEGO dabasi központi telephelyéről elindult teherautónk az adományok teljes mennyiségével az Országos Mentőszolgálat raktárába, ahol az eszközök további felhasználásáról gondoskodnak, oda juttatva azokat, ahol valóban szükség van rájuk.

A DIEGO számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, a jelenlegi pandémiás helyzetben az egészségügy célzott támogatása. Ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket és hálánkat az egészségügyi dolgozóknak az elmúlt egy év megfeszített munkájáért!