Sándor Orsi ötlete: padlószőnyegből falvédő

Sándor Orsi kreatív blogger újabbnál újabb ötleteit folyamatosan nyomon követhetjük Instagram oldalán. Ezúttal padlószőnyegünkből készített falvédőt gyermekei szobájába.

A falvédő megvalósításához Silky Lush padlószőnyegünket választotta, két egymással harmonizáló színben, beige és mokka árnyalatban. Ez a típus 4 méteres szélességben kapható, és a kívánt hosszúság vásárolható belőle. Orsi a számukra megfelelő méretű padlószőnyeg darabokból háromszögeket, illetve négyszögeket vágott ki. A padlószőnyeg ragasztott hátoldalának köszönhetően könnyen vágható, és egyáltalán nem foszlik vágás után, így nem szükséges szegni sem. A mintát Orsi kis papírháromszögek és négyszögek segítségével előre megtervezte, és ennek megfelelően rögzítette fel a falra. A rögzítéshez oldószermentes padlóragasztót használt, melyet szintén tőlünk szerzett be. A maradék padlószőnyegből pedig még egy-egy ágyelő szőnyeg is jutott a fiúknak.

Az eredmény egy igazán hangulatos, barátságos gyerekszoba lett, ahová jól esik bekuckózni kicsiknek és nagyoknak egyaránt! További fotókért, és a teljes „hogyan készült” anyagért látogass el Sándor Orsi Instagram-oldalára!