Terasz-szépítés költséghatékonyan

A népszerű lakberendezési és DIY-blogger, Juditu erdei faháza teraszára választott tőlünk kültéri szőnyeget. A régi burkolat maradt, az új szőnyeg jött, és megváltoztatta a terasz karakterét.

„A teraszról ritkán írok, sőt, viszonylag keveset is mutatom, pedig nagyon sok időt töltök itt. Gyakorlatilag ez a kültéri “irodám” a nyári időszakban, és ez ad helyet a közösségi étkezéseknek, kávézásoknak, borozgatásoknak, beszélgetéseknek. Viszont még mindig a régi, felfagyott, megrepedezett, sok helyen javítgatott hexagon járólapok fedik…” – írja Juditu.

Egy kültéri szőnyeg jó választás arra az esetre, ha nincs lehetőség a teljes teraszburkolat cseréjére. A szőnyeg ugyanis „ápol és eltakar”, ahogy erre Judit is felhívja a figyelmet:

„Ezért úgy döntöttem, hogy veszek egy olyan kültéri szőnyeget, ami egyszerűen elfedi ezt a problémát. Amúgy is szeretem a szőnyegeket, nincs olyan helyiség, ahol ne lenne leterítve egy-egy jópofa darab a padlóra.”

Blogbejegyzéséből megtudhatjátok, pontosan milyen és mekkora szőnyegre esett a választása, és még több fotót láthattok arról, hogy mutat erdei faháza teraszán.

A teljes bejegyzést itt éritek el: Szőnyeg kintre és bentre | juditu