Terasz-tippek: 3 szőnyeg, 3 stílus

Idén végre szeretnéd teljes pompájában élvezni a teraszt? Egy szőnyeg, és néhány jól megválasztott kiegészítő segítségével könnyen otthonossá teheted. Cikkünkben háromféle stílust, és három kifejezetten teraszra való, kültéri szőnyeget mutatunk, melyekkel teljessé teheted a kültéri berendezést!

Szalmaszín, egy kis feketével

Ahogy egy nyári outfit tökéletes kiegészítői a szalmakalap és a szalmatáska, úgy a teraszunk szuper kelléke lehet egy vízálló, „szalmaszínű” kültéri szőnyeg, melyet extra fekete szálakkal is megbolondítottak – akár a szalmakalapot egy fekete szalaggal. Ha egy cseppnyit szeretnénk ráerősíteni a fekete színre, válasszunk a fabútorok mellé néhány fekete kiegészítőt: visszaköszönhet párnahuzaton, gyümölcskosáron, vagy épp az öntözőkannán is.

szőnyeg: Savanna grain

Még több zöld

A tarasz környezetében a megnyugtató zöld szín nemcsak a fák, bokrok, és a növények formájában köszönhet vissza, hanem a „talpunk alatt” is tudhatjuk egy gyönyörű, levélmintás kültéri szőnyeg formájában. Ha nem vagyunk olyan szerencsések, hogy buja növényzet veszi körbe a teraszt, vagy épp csak egy aprócska erkélyünk van, de vágyunk a zöldre, akkor méginkább remek választásnak bizonyul, hiszen néhány apróbb növénnyel is fokozhatjuk a természetközeli hatást.  

szőnyeg: Mirage green

Natúr harmónia

Jó hírünk van azok számára is, akik a natúr hangulat szerelmesei, és a kedvenceik a törtfehér, bézs, világosszürke árnyalatok, hiszen ők is megtalálják az ideális kültéri szőnyeget erkélyükre, teraszukra. A csíkokkal, apró geometriai mintákkal díszített szőnyeg ad egy kis textúrát, játékosságot a felületnek, így biztosak lehetünk abban, hogy a tér nem lesz unalmas annak ellenére sem, hogy monokróm árnyalatokat alkalmazunk.