Csalogasd be a nyarat otthonodba!

Élettel teli színek és minták, amelyekből ebben az időszakban nem elég! Nézd meg, mely termékeket ajánljuk az idei nyárra.

Bár a nyári napokon legtöbben a vízpartra vágyunk, hogy élvezhetőbb legyen a hőség, mégsem tölthetjük az időt júniustól szeptemberig vakációval. Megoldás lehet, ha néhány újdonságot csempészünk a lakásba, és megteremtjük saját kis paradicsomunkat.

2022-es trendek

Ha igazán trendi módon szeretnénk dekorálni otthonunkat, akkor jó ötlet lehet követni az idei nyár divatszíneit, amik nemcsak az öltözködésben, hanem a lakberendezésben is hódítanak. A Pantone trendriportjában egyaránt szerepelnek pasztell és vibrálóan élénk színek is, amiket a londoni és a New York-i divathetek tematikája alapján válogattak össze a szakértők. Ezeket a tavaszi-nyári slágerárnyalatokat használva nem nyúlhatunk mellé a kiegészítők összeválogatásában, és még akár egymással is bátran kombinálhatjuk őket.

Forrásmegjelölés: Pantone trendszínek – New York-i divathét 2022 tavasz/nyár (Fotó: pantone.com)

Forrásmegjelölés: Pantone trendszínek – Londoni divathét 2022 tavasz/nyár (Fotó: pantone.com)

Ennek megfelelően összegyűjtöttük néhány termékünket, amikkel könnyedén lekövetheted a 2022-es trendet:

Könnyed frissesség

A nyár önfeledt hangulata teret ad a harsogó színeknek, amelyekkel szabadon játszhatunk otthonunkban is. Ugyanakkor, ha most is inkább a visszafogott vonalat követnéd, a kánikulát szuperül ellensúlyozzák a semleges, világos földszínek is, amik pontosan azt a könnyedséget sugallják, ami ilyenkor jó hatással lehet közérzetünkre. Ebben az esetben is segítségül hívhatjuk a Pantone színskáláját, ami a 2022-es tavaszi-nyári alapszíneket is felsorakoztatja.

Forrásmegjelölés: Pantone trendszínek – New York-i divathét 2022 tavasz/nyár (Fotó: pantone.com)

 

Instant nyár

A színek mellett olyan mintákkal is fokozhatjuk a hangulatot, amelyekkel első pillantásra a jó időre asszociálunk. Ilyenek például az esőerdőt idéző, burjánzó növényminták, a mező pompázó virágai, vagy akár a bárányfelhők habos vonalai.

A nyár talán a legjobb időszak a kísérletezésre, amikor bátran bevállalhatjuk azokat a színeket is, amikkel korábban csak szemeztünk. Itt az ideje merésznek lenni, és kimozdulni egy picit a komfortzónánkból!